HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nedavni trend na Instagramu je „turneja hladnjakom“. Jednostavno, korisnici snime video na kojemu pokazuju kako izgleda sadržaj njihova hladnjaka, a tome su se trendu priključili i celebrityji. Hladnjak Gwyneth Paltrow mnoge zanima, s obzirom na to da je glumica poznata po svojoj opsjednutosti zdravljem.

Hoće li biti puna celera, juhe od kostiju i mineralne vode?

Osnivačica brenda Goop objavila je video na Instagram stranici brenda otkrivajući ono što su svi čekali – sadržaj svoga hladnjaka.

Hladnjak Gwyneth Paltrow pun je zdrave hrane i pića

Prvo imamo… maske za oči. Pošteno. Iako možda nisu jestive, držanje maski za oči na hladnom u hladnjaku zvuči dobro – osjećaj kada ih nanesete trebao bi biti ugodan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by goop (@goop)

Na isti način, skrivene između boca vina Avaline (marka vina Cameron Diaz) imamo gua sha, bočicu peptidnog seruma i hidratantnu kremu. Sve to ima smisla, pogotovo ako ste wellness guru koji živi u LA-u, ali što zapravo Gwyneth jede?

Na videu možemo vidjeti neke prilično normalne namirnice za hladnjak: senf, masline, maslac, pa čak i nekoliko hladnih piva.

Hladnjak Gwyneth Paltrow sadrži mnogo mliječnih proizvoda

Gwyneth potom pokazuje da ima “puni spektar mliječnih proizvoda” od vrhnja do mlijeka od badema. Ona također ima otprilike 12 različitih vrsta pića u svom hladnjaku. Mineralna voda, tri različite vrste piva, Avaline vino, pivo od đumbira, kokosova voda, ledeni čaj i nekoliko različitih vrsta gaziranih pića.

Gwyneth također pokazuje obožavateljima Goopa nekoliko plastičnih kutija s uredno označenim ostacima. Tu je piletina s maslacem, hamburgeri s povrćem i popečci s tikvicama iz nečega što Gwyneth naziva “doručkom za momke“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by goop (@goop)

Također ima jogurt od kokosa (taj joj je navodno omiljen) i nešto što izgleda kao nekoliko zdjelica bobičastog voća. Također se može vidjeti da u hladnjaku ima nekoliko jaja i puno ljutih umaka.

druge vijesti