HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavni glumac Stanley Tucci posljednjih je godina osim po ulogama podjednako poznat i po kuhanju. Osim što vodi nagrađivani kulinarski dokumentarac Searching for Italy, Stanley na društvenim mrežama obožava dijeliti videe u kojima se hvali svojim kulinarskim umijećem.

Sada je ispričao da ima snove o pretvaranju svojih viralnih videa u restoran – ali ne i u obiteljski posao. Naime sin Stanleyja Tuccija Nicolo po zanimanju je kuhar, pa su se mnogi upitali planira li slavni otac otvoriti restoran s njime.

Sin Stanleyja Tuccija nedavno je završio kulinarsku školu

U intervjuu objavljenom u ponedjeljak na Radio Cherry Bombe, glumac iz serijala Igre gladi razgovarao je s kuharicom Missy Robbins o mogućnosti otvaranja vlastitog restorana.

Imaš li ambiciju da otvoriš restoran? Sad kad si toliko u svijetu hrane” upitala ga je Robbins.

Bih li želio to učiniti? Da” brzo je odgovorio Tucci. Nastavio je objašnjavati da mu je nedavno ponuđena prilika da otvori hotelski restoran, ali je odustao od toga jer je bio “prevelik“.

Želim li otvoriti nešto nevjerojatno malo? Da“, dodao je.

Stanley Tucci je rekao da bi želio restoran s dnevnim jelovnicima i nekoliko osnovnih jela plus vrlo malo vina. Ali on “nije kuhar” pa ne bi tamo kuhao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stanley Tucci (@stanleytucci)

Imaš sina koji bi mogao ostvariti viziju“, predložila mu je Missy Robbins.

Naime glumčev sin Nicolo (23) upravo je diplomirao na Leiths School of Food and Wine u Londonu i trenutno radi u londonskom restoranu St. John.

To bi potpuno uništilo našu povezanost” odgovorio je Stanley kroz smijeh. “Ali ne, volio bih imati nešto jako malo, intimno, kao osteria“.

Također na Radio Cherry Bombe, Tucci i Robbins su kroz intervju govorili o svojoj zajedničkoj ljubavi prema talijanskoj hrani.

Fasciniran sam hranom i zašto svijet jede ono što jede“, rekao je Tucci, koji je upravo lansirao novu liniju posuđa.

Dok sam odrastao, jelo je bilo sve”, rekao je. “To je postalo žarišna točka, postalo je točka na kraju dana. Sve što je bilo divno i sve što je bilo potisnuto pokazalo bi se za stolom”.

Stanley Tucci obožava ne samo talijansku, nego i ostale kuhinje

Missy je pitala je li se u kućanstvu Tucci kuhala samo talijanska hrana, ali zvijezda filma Vrag nosi Pradu objasnio je da bi njegova majka znala napraviti i paellu, “za koju mislim da je jedna od najukusnijih stvari koje sam ikada jeo“, i druga španjolska i francuska jela. Na pitanje je li njegov otac kuhao, Tucci je objasnio da je on bio “pomoćni kuhar“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stanley Tucci (@stanleytucci)

Stanley Tucci inače je otac petero djece. Dobio je blizance Isabel i Nicolo (23) i kćer Camillu (21) sa svojom pokojnom suprugom Kate, koja je umrla od raka dojke 2009. Tucci također ima dvoje djece, Mattea (8) i Emiliju (5) s drugom suprugom Felicity Blunt, sestrom Emily, koja je s njim glumila u filmu Vrag nosi Pradu.