HELLO
Stipe Vukšić

Glumica i sutkinja emisije America’s Got Talent Sofia Vergara (51) postala je poznata otkako se proslavila u seriji Modern Family prije više od deset godina. Osim što je glumila urnebesnu mamu u hit sitcomu mnogo sezona, ona je majka i u stvarnom životu! Lijepa brineta je još u svibnju 2023. na Instagramu obilježila Majčin dan sa svojim sinom Manolom Gonzalezom Vergarom (32) i sada već bivšim suprugom Joeom Manganiellom (47). “Sretan majčin dan!!”, napisala je uz niz fotografija s dvojicom muškaraca.

Sin Sofie Vergare rođen je kada je ona imala samo 19

U srpnju 2023. Sofia i Joe objavili su da su odlučili prekinuti brak nakon gotovo osam godina provedenih u braku. „Donijeli smo tešku odluku o razvodu”, rekli su njih dvoje u izjavi za Page Six. “Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života.”

Bivši par vjenčao se u studenom 2015. i nisu imali zajedničko dijete. Sofia je nakon toga otkrila da je to što nije željela imati više djece odigralo ulogu u njezinom razlazu od Joea.

Sofia je dobila sina Manola sa svojim prvim suprugom, Joeom Gonzalezom, u rujnu 1991. Njezin 32-godišnji sin bavi se istim poslom kao i mama – glumom. Neki od njegovih projekata uključuju White Rabbit, Destined to Ride i Guilty Party. Ne samo da je Manolo postao glumac, već je također glumio uz Sofiju u hit filmu Hot Pursuit, s Reese Witherspoon u glavnoj ulozi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Brižna mama često na Instagramu dijeli fotografije na kojima su ona i Manolo, i današnje i iz prošlosti. U travnju 2020. podijelila je slatku fotografiju sa svojim sinom kada je bio dijete. “Miami 90-ih“, napisala je tada. Gotovo tri godine kasnije, Sofia je podijelila još jednu flashback fotografiju sa svojim sinom iz devedesetih.

Budući da je Sofia postala mama s 19 godina, shvatila je da će joj to promijeniti život. Tijekom intervjua za RedBook Magazine 2011., Kolumbijka je otkrila zbog čega je bilo teže biti mlada mama. “To je velika odgovornost; navečer ne možete puno izlaziti. Umjesto da kupite par cipela, morate kupiti pelene. Kad dobiješ dijete, moraš biti zreliji”, rekla je tada Sofia. Iako je navela nedostatke, istaknula je i prednosti. “Mislim da je bilo fantastično imati dijete u mladosti. Moji prijatelji sada su u panici ako nisu našli nekoga s kim bi imali djecu. Nikad mi nije bilo tako jer sam već imala dijete!”, dodala je.

Sofia nije zainteresirana za još djece. Zapravo, zvijezda Griselde otkrila je u siječnju 2024. da se ona i Joe nisu mogli dogovoriti oko proširenja obitelji, zbog čega su se razišli.

Sin Sofie Vergare trebao bi dobiti dijete, a ne ona – tako onda misli

Pa, tek sam se razvela od svog drugog muža, s kojim sam bila 10 godina. Moj brak se raspao jer mi je muž bio mlađi”, rekla je za španjolski list El País. “On je želio imati djecu, a ja nisam htjela biti stara mama. Osjećam da to nije fer prema bebi. Poštujem onoga tko to radi, ali to više nije za mene, nastavila je. “Dobila sam sina s 19 godina, on sada ima 32 godine, i spremna sam biti baka, a ne majka.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Dakle, ako dođe netko, on mora doći s djecom. Skoro sam u menopauzi, to je prirodan tijek stvari, rekla je također Sofia.Kada moj sin postane tata, neka mi donese dijete neko vrijeme, a onda ću mu ga vratiti i nastaviti sa svojim životom. To je ono što želim.”

druge vijesti