HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nakon što ju je 17-godina stariji suprug prevario s prijateljicom, country zvijezda Shania Twain razvod je zatražila po kratkom postupku a o tom se celebrity prekidu još uvijek govori. Zašto? Zato što se Shania nakon toga udala za supruga te prijateljice s kojom ju je njezin suprug prevario.

58-godišnja kanadska zvijezda, čija je karijera devedesetih godina dosegla svoj vrhunac uz hitove kao što su “Man, I Feel Like I Woman” i “You Don’t Impress Me Much” otkrila je  da  više ne pati zbog izdanje bivšeg supruga te da je odavno pronašla mir – bez zamjerki.

Kako se pomirila s razvodom i što danas osjeća prema suprugu, otkrila je u podcastu u kojem je nedavno gostovala.

Shania Twain bivši suprug prevara razvod helo magazine croatia hrvatska Shania Twain nakon razvoda

Shania Twain razvod je davno preboljela

Shania Twain ne osjeća mržnju prema svom bivšem suprugu Robertu “Muttu” Langeu, unatoč njegovoj aferi.

Tijekom posljednje epizode podcasta “Great Company with Jamie Laing”, kanadsku pjevačicu (58) pitali su o bivšem suprugu (75) za kojeg se udala 1993. Razišli su se 2008. nakon njegove afere s njezinom bliskom prijateljicom Marie-Anne Thiébaud.

PROČITAJTE: Razvod milijardera – Jenny Paulson zgrožena ponudom superbogatog bivšeg supruga

Shania Twain se nakon toga udala za tadašnjeg supruga Marie-Anne, Frédérica Thiébauda (54) 2011. godine i još su zajedno.

Dok je razgovarala s voditeljicom o suočavanju s praštanjem u svom životu, rekla je: “Praštanje je u obitelji otpuštanja. Ali praštanje ne znači nužno zaboravljanje. Radi se o razumijevanju druge osobe, a to bi moglo značiti da su u krivu… Možda zauvijek vjerujete da je sve što su učinili bilo pogrešno.”

Shania Twain bivši suprug prevara razvod helo magazine croatia hrvatska Shania Twain nakon razvoda

To je njegova pogreška: Shania Twain razvod je stavila u perspektivu

“Mrzim li svog bivšeg muža jer je pogriješio? Ne. To je njegova pogreška. Ne moja pogreška.”, izjavila je.

“Tako tužno za njega što je napravio tako veliku pogrešku s kojom mora živjeti. I ne znam što je to, ali nije… To nije moja težina”, rekla je.

druge vijesti