HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Već smo u travnju 2024., ali to ne znači da ljudi još uvijek ne pričaju o glavnim trendovima 2023. Jedan od njih svakako je bio najgledaniji film godine – Barbie. Sada je kolumbijska pjevačka superzvijezda Shakira, majka dva sina, podijelila svoje mišljenje o filmu, ali što je zanimljivije, i mišljenje svojih sinova. Ne čini se da su bili oduševljeni.

Shakirini sinovi mrzili su Barbie, a ona ih razumije

Slavnu glazbenicu su u intervjuu za Allure pitali je li gledala film Grete Gerwig, koji je izašao prošlog ljeta, na što je ona rekla da jest, i to sa sinovima.

shakirini sinovi

Shakira svoje dečke odgaja tkao da poštuju žene, ali i da se osjećaju moćno.FOTO: PROFIMEDIA

Moji sinovi su ga apsolutno mrzili. Osjećali su se uškopljeno”, rekla je. “I slažem se, do određene mjere. Odgajam dva dječaka. Želim da se i oni osjećaju moćnima dok poštuju žene.

PROČITAJTE: Feministički manifest Barbie – Što žene mogu naučiti iz ovog hit filma?

Sviđa mi se pop kultura kada pokušava osnažiti žene, a da ne oduzme muškarcima njihovu mogućnost da budu muškarci, da također štite i pružaju pomoć. Vjerujem u davanje svih alata ženama i povjerenje da možemo učiniti sve bez gubitka svoje suštine, bez gubitka naše ženstvenosti. Mislim da muškarci imaju svrhu u društvu, a žene također drugu svrhu. Mi se međusobno nadopunjujemo i to nadopunjavanje ne treba izgubiti.”

Shakira je nedavno objavila dvanaesti album, prvi potpuno na španjolskom

Shakira je prošli mjesec objavila svoj novi album, ‘Las Mujeres Ya No Lloran’. Ovo je njezin dvanaesti album, ali prvi potpuno na španjolskome. Na svim prethodnim albumima kolumbijska je superzvijezda imala barem jednu pjesmu na engleskome.

Shakira je obilježila izlazak novog albuma besplatnim pop-up showom pred velikom masom od oko 40 000 obožavatelja na Times Squareu u New Yorku prošli tjedan.

shakirini sinovi

Shakira je prošli tjedan osvojila Times Square iznenadnim koncertom.FOTO: PROFIMEDIA

U drugim vijestima vezanim uz Shakiru, u njezinom rodnom gradu Barranquilli u prosincu je prošle godine otkriven golemi kip pjevačice. Visok je 6,5 metara i prikazuje pop zvijezdu kako njiše bokovima u sceni iz spota za pjesmu ‘Hips Don’t Lie’.

PROČITAJTE: Jelena Veljača za HELLO! – Uvijek sam za to da su žene glasne, da ih se čuje!

Shakira je prema Googleu bila najpretraživanija glazbenica 2023. Svakako je pomoglo to što je već u siječnju objavila svoju suradnju s producentom Bizarrapom, ‘BZRP Music Sessions #53’, pjesmu u kojoj je govorila o prekidu svoje veze s nogometašem Gerardom Piqueom.

druge vijesti