HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

U intervjuu za People en Español, pjevačica Shakira otkrila je kako je prevara Gerarda Piquea za nju bila prava izdaja, i to na više načina.

Prevara Gerarda Piquea dogodila se u najgore vrijeme

U 2022. godini, pjevačica se nije nosila samo sa spoznajom da ju je otac njihovo dvoje djece i dugogodišnji suprug varao, već i sa zdravstvenim problemima svog oca.

U intervjuu za People en Español 42-godišnja pjevačica je izjavila da ju je Gerard Pique “izdao” dok je njezin otac William Mebarak Chadid bio na infuziji nakon teškog pada.

“Otišao je u Barcelonu kako bi me utješio jer sam bila obuzeta tugom zbog prekida braka”, otkrila je Shakira. “Dok je bio na prvoj pričesti našeg sina Milana, teško se ozlijedio. Sve se dogodilo odjednom”, dodala je. “Moj dom se raspadao. Preko medija sam doznala da sam izdana dok mi je tata bio na intenzivnoj.”

Odlazak oca u bolnicu i prevara Gerarda Piquea su se poklopile

Shakira je dodala kako je mislila da neće moći preživjeti tu situaciju, kad je doznala da ju je suprug prevario, a otac nije bio uz nju.

“Čovjek kojeg sam najviše voljela u životu, moj otac, nije mogao biti sa mnom kad sam ga najviše trebala”, objasnila je. “Nisam mogla razgovarati s njim, niti otići svom najboljem prijatelju po savjet koji mi je bio toliko potreban.” Shakira je rekla da se njezin otac još uvijek oporavlja od svega te da je divan čovjek koji sve iznenađuje svojom voljom.

druge vijesti