HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Shakira i Cardi B snimaju novi ljetni hit? Do sada nismo ni mogli zamisliti ovu kombinaciju, a sada je ne možemo izbiti iz glave.

Prema izvorima stranice BMI-ja, dvije slavne izvođačice udružile su se kako bi snimile vrući plesni hit koji će uzdrmati plaže i klubove nadolazećeg ljeta. Kad pjevačica Shakira u miks ubaci vrući latino ritam, a Cardi B doda svoju prepoznatljivu hip hop dosjetljivost, nema sumnje da će nastati spoj iz snova svih kojima je pri ulasku u klub prva destinacija plesni podij.

Znamo i ime pjesme koju navodno snimaju Shakira i Cardi B

Već je poznat i naziv pjesme kojom bi nas uskoro mogle iznenaditi Shakira i Cardi B, premda njihovi glasnogovornici još nisu službeno potvrdili ovu suradnju.

Cardi B

Ipak, pjesma pod nazivom “Estoy Lamida” je registrirana uz imena Shakira i Cardi B pa nema sumnje da taj moćni ženski duo nešto sprema.

Shakira i Cardi B obje su mame koje usklađuju karijeru s kućanskim životom

Ako su izvješća točna, “Estoy Lamida” bit će prvi ovogodišnji singl Cardi B. U prosincu 2022. njujorška je reperica otkrila da joj glazbena karijera nije prioritet jer je usredotočena na odgoj svoje dvoje djece, Kulture i Wavea, koje ima iz braka s reperom Offsetom. Ipak, već neko vrijeme daje naslutiti da bi mogla početi raditi na novom albumu, a hit sa Shakirom mogao bi biti odličan start.

Shakira

S druge strane, pjevačica Shakira čiji se dugogodišnji brak s nogometašem Gerardom Piqueom nedavno raspao pred očima javnosti, odlučnija je no ikad da se pokaže kao žena koja može baš sve pa niže hit za hitom te u mnogim pjesmama spominje supruga koji joj je slomio srce.

Ako je vjerovati naslovu pjesme koju Shakira i Cardi B pripremaju, ljeto će biti…ljepljivo?

Detalji vezani uz pjesmu na kojoj rade Shakira i Cardi B nisu poznati, no moramo reći da bi doslovni prijevod pjesme mogao imati oznaku XXX.

druge vijesti