HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Čini se kao da je Sean Combs u sve većim problemima. CNN je prošli tjedan objavio uznemirujuću snimku koja potvrđuje optužbe protiv njega o nasilničkom ponašanju nad  Cassie Venturom.

Snimka nadzorne kamere od 5. ožujka 2016., prikazuje repera, producenta i poslovnog mogula tijekom incidenta koji se, prema Cassienoj tužbi, dogodio u sada zatvorenom hotelu InterContinental u Century Cityju, dijelu Los Angelesa.

CNN je potvrdio lokaciju na temelju javno dostupnih fotografija interijera bivšeg hotela.

Nakon što su fanovi vidjeli snimke pokrenuli su trend No Diddy

Na snimci se vidi kako osnivač Bad Boy Recordsa povlači pjevačicu na pod, udara je nogom i pokušava je odvući natrag u svoju sobu. Također baca na nju nešto što izgleda kao staklena vaza. Ova uznemirujuća snimka kruži internetom, a mnogi je nazivaju ključnim dokazom koji su obožavatelji trebali kako bi se uvjerili u njegovu krivicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dem Butlers (@dembutlers)

Za one koji ne pamte, Cassie Ventura je tužila Diddyja u studenom prošle godine, optužujući ga za seksualni napad, fizičko zlostavljanje i druge prekršaje.

Snimka zasigurno potvrđuje neke od njezinih optužbi, iako je Ured okružnog tužitelja Los Angelesa izjavio da se incident dogodio “izvan vremenskog okvira u kojem se može procesuirati zločin napada”, odnosno da je u ovom slučaju nastupila zastara.

Prošlog studenog, Cassie Ventura podigla je građansku tužbu protiv Seana Combsa – u kojoj ga je optužila za silovanje i podvođenje tijekom više od desetljeća – a reper se nagodio.

Odvjetnik Seana Combsa, Benjamin Brafman, tada je rekao da nagodba “ni na koji način nije priznanje krivice“. Douglas H. Wigdor, drugi Cassien odvjetnik, rekao je: “Ova snimka koja para srce samo je potvrdila uznemirujuće i predatorsko ponašanje gospodina Combsa. Riječi ne mogu izraziti hrabrost i snagu koju je gospođica Ventura pokazala izlazeći u javnost s ovim” te dodaje kako je ovo samo dokaz koji se čekao.

P. Diddy je snimio video isprike, ali to je samo pojačalo trend No Diddy

Govoreći u videu isprike objavljenom na svojoj Instagram stranici, reper je rekao da preuzima punu odgovornost za svoje “neoprostive” postupke u isječku koji je CNN emitirao ranije ovog tjedna. “Bio sam zgrožen kad sam to učinio. Zgrožen sam i sada,” rekao je u svojoj izjavi.

Potražio sam profesionalnu pomoć. Počeo sam ići na terapiju, na rehabilitaciju. Morao sam tražiti Božju milost i oprost. Tako mi je žao.” Dodao je da je “posvećen tome da svakim danom postaje bolji čovjek“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LOVE (@diddy)

Kada su Cassie i mnoge druge žene istupile, on je sve poricao i sugerirao da njegove žrtve traže novac,” rekla je odvjetnica Meredith Firetog.

Činjenica da se ispričao tek kad su njegovi ponovljeni demantiji dokazani kao lažni, pokazuje njegovu patetičnu očajnost i nitko neće biti uvjeren njegovim neiskrenim riječima.” Sada korisnici društvenih mreža reagiraju na ispriku slavnog repera, a većina se slaže da je ne prihvaćaju.

Fraza “No Diddy” trenutno je u trendu na X-u i drugim društvenim mrežama, s bezbroj komentara na njegov nedavni odgovor.

Javnost jasno izražava nezadovoljstvo isprikom te svoja mišljenja dijele uz #nodiddy. Mnogi također tvrde da osoba kojoj se stvarno treba ispričati je Cassie, iako ju on nije izravno spomenuo u svojoj objavi isprike.

 

druge vijesti