HELLO
Domagoj Kukec

Hrvatski pjevač Saša Lozar ne prestaje oduševljavati svoju publiku, a posljednji put je to učinio svojim izuzetnim stilom na nedavnom koncertu.

Saša je izabrao šljokastu majicu koja je postala zvijezda večeri, kombinirajući je s crnim elegantnim hlačama i crnim cipelama.

Pjevač je oduševio svoje obožavatelje kombinacijom koja spaja casual šarm i elegantnu pojavu. Šljokasta majica dodala je dozu glamura, dok su crne elegantne hlače i cipele upotpunile njegov izgled čineći ga classy i svečanim.

Ova modna odluka Saše Lozara ne samo da je privukla pažnju, već je pokazala i njegovu svestranost i smisao za stil. Pjevač, koji je poznat po svojoj energičnoj izvedbi na pozornici, ovaj je put odlučio zablistati i modnim izričajem.

Saša Lozar

Pjevač je poznat po svojoj autentičnosti i strasti prema glazbi, ali ovom modnom kombinacijom pokazao je i da posjeduje istančan osjećaj za modu. Šljokasta majica nije samo odabrani odjevni predmet, već je postala i statement komad koji je dodatno naglasio sjaj ovog talentiranog glazbenika.

Saša Lozar još jednom potvrđuje da se ne boji eksperimentirati s modom i da uvijek iznenađuje svojom autentičnošću, kako na sceni, tako i izvan nje.

PROČITAJTE: Saša Lozar za Hello! o ustajanju u 5 ujutro, omiljenom parfemu, glazbi i neostvarenoj želji

Sudeći prema reakcijama i komentarima, Saša Lozar je osvojio srca obožavatelja ne samo svojom glazbom već i besprijekornim stilom.

Saša Lozar

S nestrpljenjem iščekujemo buduće modno inspirirane trenutke koje će nam ovaj talentirani pjevač donijeti u budućnosti.

druge vijesti