HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Glumac Sean Penn otvoreno je govorio o tome zašto se njegov pogled na romantiku promijenio u intervjuu za The New York Times. “Jednostavno sam slobodan. Ako ću biti u vezi, i dalje ću biti slobodan, ili neću biti u vezi, i neću biti povrijeđen,” rekao je Penn. “Ne osjećam da će mi romansa ponovno slomiti srce”.

Sean se prisjetio veza prije nego što se odlučio na samački život

Penn je bio u braku s Madonnom od 1985. do 1989. godine.

sean penn

Sean je bio tri puta u braku, najdulje s Robin Wright.FOTO: Profimedia

Godine 1996. oženio je Robin Wright, s kojom ima kćer Dylan Frances Penn (33) i sina Hoppera Jacka Penna (30). Nakon njihovog razvoda 2010. godine, oženio se australskom glumicom Leilom George 2020. godine. U listopadu 2021. godine, George je podnijela zahtjev za razvod, a proces je finaliziran u travnju 2022. godine. Također je bio romantično povezan s Charlize Theron, Scarlett Johansson i Olgom Korotyayevom.

Samački život mu više odgovara

Prisjećajući se svog ljubavnog života, dvostruki dobitnik Oscara prisjetio se situacija kada bi “prva stvar koju vidim ujutro bile oči koje se pitaju što ću učiniti da ih usrećim taj dan. Rijetko uzvraćeno. U jednom od mojih brakova, pozadinska buka života bile su Housewives of Beverly Hills ili još jedna stvar zvana Love Island. Čak i kad nisam bio u sobi — ne govorim to da budem duhovit — umirao sam. Osjećao sam kako mi srce i mozak se smanjuju,” rekao je. “Bila je to napast.

Penn je rekao za medij da su mu “prijateljice, koje su predivne osobe, sa svojim partnerima ili same,” pokazale da “veze ne moraju biti dramatične ili iscrpljujuće.” Filmska zvijezda je rekla da više ne voli “dramu u romansi” i izbjegava “nepotrebnu dramu i posjete ‘bogova traume‘.”

Pennov novi film, Daddio, u kojem glumi s Dakotom Johnson, počinje se prikazivati u kinima 28. lipnja.

druge vijesti