HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Miljenik žena, 51-godišnji američki glumac Nathan Fillion, najpoznatiji je po svojoj ulozi playboya u hit kriminalističkoj seriji Castle. Ipak, čini se da u privatnom životu nema toliko sreće s damama. 

Castle

Markantni Castle ponovno je solo

Šarmantni lik Richarda Castlea u seriji “Castle”, nepopravljivog ženskaroša i slavnog spisatelja kojeg je “prizemljila” ljubav prema policajki Kate, osvojio je gledateljice te popularne serije koja je godinama žarila i palila malim ekranima i donio veliku slavu Fillionu koji se često nalazi na listama najzgodnijih glumaca s malih ekrana.

Ipak, u stvarnom životu ljubavni život zgodnog glumca kojem je posljednji angažman bila uloga policajca u seriji “Novak“, potpuno je drugačiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nathan Fillion (@nathanfillion)

Mnoge je iznenadilo kad je glumac, kojeg mnoge žene smatraju jednim od najprivlačnijih frajera s TV ekrana izjavio da ženama u stvarnom životu nije tako fatalan. Glumac koji se proslavio u seriji Castle otkrio je da je češće on više zagrijan za partnericu nego ona za njega.

“Volim kad je privlačnost obostrana”, izjavio je nedavno Nathan Fillion u jednom intervjuu.

“Čim osjetim da kemija nije obostrana, i ja se počinjem hladiti”, dodao je.

Castle u stvarnom životu još nije stao pred oltar, no rijetko je usamljen

Tijekom godina, glavnog glumca serije Castle mediji su povezivali s više kolegica iz serija u kojima je glumio, no ni jedna veza nije potrajala.

Glumac Nathan je dva puta bio zaručen, za glumicu Vanessu Marcil s kojom je glumio u seriji “General Hospital”, koja je zatim ušla u vezu s Brianom Austinom Greenom s kojim ima sina.

Nathan je 2013. godine zaprosio glumicu Mikaelu Hoover, samo sedam mjeseci nakon njihovog prvog spoja, no ni ta veza nije uspjela.

Nakon dvojih propalih zaruka, Nathan je uplovio u veze s glumicama Perrey Reeves, Kristom Allen i Felicijom Day no iskre se nisu pretvorile u ozbiljnu vezu. 

Glumac serije Castle vrlo je blizak s obitelji

Vječni neženja vrlo je blizak s obitelji te često dijeli fotografije na kojima u slobodnim trenucima uživa u vožnji brodom s ocem, a hoće li napokon pronaći sreću i u ljubavnim vodama, stvar je sudbine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nathan Fillion (@nathanfillion)