HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U ponedjeljak, pjevačica Sabrina Carpenter je zauzela vrh Billboard Hot 100 ljestvice s  pjesmom “Please Please Please” i objavila je fotografiju najave uz nepristojan komentar koji je dobila o pjesmi. Osoba je napisala: “Mislim da nikad nisam vidio nekoga tko je ovako nespretno izdao drugi singl. Bože moj.” Kasnije je odgovorio na njene dobre vijesti sa “Čestitam divo! Natjerala si me da pojedem svoje riječi!

Carpenter je naslovila svoju objavu s “ohhhh,” i četiri plačuća emotikona. “Ja sam zahvalna, zahvalna, zahvalna djevojka.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Sabrina Carpenter ima razloga biti ponosna na svoj uspjeh

Njezina nova pjesma je postigla bolji rezultat nego njezin prethodni singl “Espresso,” koji je dosegao treće mjesto na Hot 100 i ovaj tjedan se još uvijek nalazi na četvrtom mjestu. “Please Please Please” je njezina prva pjesma koja je zauzela vrh ljestvice. Od 2015. godine izdala je pet albuma, a njezin najnoviji, Short n’ Sweet, koji uključuje “Espresso” i “Please Please Please,” izlazi 23. kolovoza.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Please Please Please” je, osim osvojene pozicije na ljestvici, za Sabrinu posebna i zbog toga što njezin ljubavni partner, glumac Barry Keoghan, glumi u videu. U videu, bivša zvijezda serije Girl Meets World i zvijezda filma Saltburn glume zaljubljeni par koji se prvi put susreće kada ona izlazi iz zatvora, a on odlazi služiti svoju kaznu, te se ona vraća na mjesto događaja kako bi ga posjetila i pokupila.

Sabrina Carpenter je oduvijek znala da je njezin uspjeh samo pitanje vremena

Carpenter i Keoghan potvrdili su svoju romansu na visoko profiliranoj Vanity Fair zabavi koja je uslijedila nakon dodjele Oscara u ožujku. Ranije ovog mjeseca, Sabrina je objasnila za Rolling Stone da je njezin nedavni glazbeni uspjeh nešto što je znala da će se dogoditi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Doslovno sam samo iritantna,” rekla je kroz smijeh. “Nikad nisam imala plan B, i nije mi ni palo na pamet da to neće uspjeti. Uvijek sam znala da nije pitanje hoće li se dogoditi, već kada će se dogoditi.”

druge vijesti