HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Sofia Coppola i Keanu Reeves ponovno su zajedno stali pred fotoreportere na crvenom tepihu – i to nakon više od tri desetljeća.

Zvijezda filmova “John Wick” i poznata redateljica, Sofia Coppola i Keanu Reeves, pojavili su se na eventu koji je organizirao brend whiskeyja The House of Suntory, u povodu svoje stote obljetnice.

Sofia Coppola i Keanu Reeves nemaju problema kad je projekt s bivšima u pitanju

Nekad slavni ljubavni celebrity par, Sofia Coppola i Keanu Reeves, udružili su se kako bi snimili reklamu koju je naručio brend The House of Suntory, a izvori kažu da im suradnja nije bila problem.

Sofia Coppola i Keanu Reeves

“Baš je bilo cool raditi sa Sofijom i s njezinim bratom Romanom na kratkoj reklami i dokumentarcu. To je bila posebna prilika”, izjavio je Keanu Reeves prije no što je stupio na crveni tepih uz svoju bivšu djevojku.

Bez obzira na ljubazne riječi, Sofia Coppola i Keanu Reeves govorom tijela pokazali su da su sada samo kolege

Sofia Coppola i Keanu Reeves na crvenom tepihu pozirali su poprilično suzdržano, bez doticanja i zagrljaja, vjerojatno kako u medijima ne bi odjeknule glasine o iskrama koje su frcale na eventu.

Sofia i Keanu hodali su 1992. godine, a upoznali su se na snimanju filma “Bram Stoker’s Dracula”, koji je režirao njezin otac Francis Ford Coppola.

Sofia Coppola i Keanu Reeves

Veza nije potrajala ni godinu dana.

Keanu Reeves danas je sretno zaljubljen muškarac

Da je u Alexandri pronašao partnericu, ali i najbolju prijateljicu, Keanu je nedavno izjavio za portal People rekavši da je još uvijek zaljubljen kao na početku veze.

Na pitanje kad je zadnji put osjetio potpunu sreću odgovorio je:

“Prije nekoliko dana s mojom medenom. Bili smo u krevetu. Bili smo povezani. Smijali smo se kao djeca, smijali i hihotali. Osjećao sam se sjajno. Bilo je zaista lijepo samo biti zajedno”, otkrio je glumac koji se zbog užurbanog rasporeda ne može svaki dan buditi uz svoju dragu.

Još celebrity vijesti čitajte na Hello! Croatia. 

druge vijesti