HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznato je da je Fani Stipković u teretani stalni posjetitelj te da svaki trening odrađuje s puno strasti. Zgodna voditeljica koja se zbog ljubavi preselila u Meksiko, gdje ona i njezin suprug Fernando Hierro podižu sina, i u novom je gradu pronašla omiljenu teretanu u koju rado zalazi, a čini se da je njezin plan treninga nakon porođaja zahtjevniji nego prije.

Fit Fani kao od šale diže teške utege i izvodi izazovne vježbe sve s ciljem da se osjeća bolje i energičnije te nakon porođaja svog prvog djeteta figuru vrati na staro.

Fani Stipković u teretani izvodi postporođajni trening

Lijepa Fani, koja je tijekom cijele trudnoće vježbala u teretani, snimila je nekoliko postporođajnih treninga te ih spojila u jedan video koji je objavila na svom Instagram profilu.

PROČITAJTE: Od treninga do sna – Ove tajne izgleda Jennifer Lopez i sami možemo primjenjivati

“Izazivam svoje granice”, napisala je Fani uz prizore iz teretane u kojima možemo vidjeti kako izvodi čučnjeve, vježbe za ruke te podiže utege uz pomoć podizanja kukova.

Fani Stipković u teretani nosi omiljeni sivi triko za vježbanje te kompletiće tajica i topova koji joj odlično stoje, a umjesto vježbanja u tenisicama, često bira vježbanje u sportskim čarapama.

Ljubav započela putem intervjua na stadionu

Fani Stipković, rođena na Korčuli i bivši nogometaš Fernando Hierro upoznali su se 2019. godine kad je ona bila na zadatku na nogometnom stadionu Wanda Metropolitano u Madridu. Bivši nogometaš već ima dvoje djece – sina Alvara i kći Claudiju.

Par je krajem listopada prošle godine dobio sina kojeg su nazvali Nicolás Valentin.

druge vijesti