HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Najpoznatiji plesač u Hrvatskoj, Luciano Plazibat, poznat je, osim po nevjerojatnim plesnim koracima, i po fascinantnom tijelu. Plesač je sve u životu postigao napornim radom, pa tako i fit figuru. Luciano Plazibat u teretani odlična je pojava i gozba za oči.

Nedavno je ponovno počastio fanove na Instagramu odličnim videom koji je ostavio pratitelje “paf”.

Objavio je da vježba, i to naporno, a uz ples i vježbanje mu pomaže da ima odličnu i besprijekornu figuru.

“Jedna vama nebitna informacija ALI: Prebacija sam se prije pola godine na benc s bucicama i bia sam malo p**cka u početku i korak po korak diza kile radija i jucer se napokon usudija sa tih zadnjih 40kg svaku ruku napravit i skuzia da mogu! Ponosan jer su ove zadnje kile u teretani nema više od ovoga! Sad idemo pumpat, vidit cemo dalje ahahah”, napisao je ponosni plesni čarobnjak u opisu.

Luciano Plazibat u teretani, a obožavatelji oboreni s nogu

Svestrani Luciano pravi je uzor. Inspirira fanove da zdravo žive, uvrste tjelovježbu u svoj život, a svojim pozitivnim duhom osvaja srca u Hrvatskoj, ali i šire.

PROČITAJTE: Luciano Plazibat ima odgovor – Kad mi napišu ponašaj se kao muško

Na Instagramu ga prati nevjerojatnih 80 tisuća ljudi, a na TikToku 300 tisuća ljudi, što dodatno naglašava njegovu veličinu i utjecaj.

Definitivno zapratite i vi Luciana, najsvestranijeg plesača u Hrvatskoj, na Instagramu i TikToku i uronite u njegov uzbudljiv svijet zbog kojeg ćete scrollati po njegovim društvenim mrežama po cijele dane!

@lucianoplazibat Ko radi ovakva pakiranja 😂😂 S @Mia Negovetic u shopingu 😅 #balkan #fyp ♬ original sound – Luciano Plazibat

druge vijesti