HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Sjećate li se megahitova “Pon de Replay” i “If It’s Loving That You Want”? Rihanna je jedna od rijetkih zvijezda koja je karijeru započela s velikim hitovima, a čija karijera do dan danas broji same velike uspjehe, bez obzira na promjenu imidža i privatne zgode i nezgode. Za bombastičan glazbeni start tada 17-godišnje ljepotice s Barbadosa zaslužan je hip hop mogul Jay-Z koji je u Rihanni odmah prepoznao nevjerojatan potencijal i spojio je s producentima koji su stvorili pjesme koje je publika u klubovima diljem svijeta s oduševljenjem dočekala. Te 2005. godine nastao je i Rihannin prvi selfie koji svako toliko ponovno ispliva na društvenim mrežama.

Pogledajte kako je izgledao!

Rihannin prvi selfie morate vidjeti

Poput mnogih zvijezda koje su karijeru započele u tinejdžerskim godinama, i Rihanna je u početku imala imidž slatkice, a tek kasnije postala “Bad Gal Riri”. Njezin stil bio je bogato inspiriran hip hop kulturom (kao i danas) te pomiješan s lookom R&B dive pa je nosila široke traperice i kratke topiće s kapuljačama ili izrađene od sportskog dresa, uz obavezne pamučne gaćice koje su se morale vidjeti iznad ruba hlača (vjerovali ili ne, tada je to bilo u trendu).

Rihanna hello magazine croatia hrvatska Rihannin prvi selfie

Za svečane prigode birala je slojevite mini haljine i štikle, a već se tada voljela poigravati s frizurama.

Rihanna hello magazine croatia hrvatska Rihannin prvi selfie

Kosu boje karamele nosila je ispeglanu ili u kovrčavom izdanju, a make up je uvijek uključivao sjajilo i obaveznu crnu olovku na unutrašnjem rubu kapka.

Kako je izgledao Rihannin prvi selfie?

Rihannin prvi selfie također je snimljen te početničke 2005. godine, a na njemu lijepa pjevačica nosi žarko ružičasti top na vezanje i kovrčavu frizuru te ozbiljno gleda u kameru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𔓙 (@rihsflo2)

Ovaj odličan look lako bi se mogao iskopirati i danas.

Razvedrite dan uz prve Rihannine hitove!