HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Nikolina Pišek svoju je novu kožnatu jaknu odlučila stilizirati na zanimljiv način. Komadi od umjetne kože ove su sezone ponovno u fokusu, bilo da je riječ o balonerima, jaknama ili blejzerima, a zgodna voditeljica za svoj je ormar odabrala zgodan model u avijatičarskom stilu. Oversized kožnata jakna Nikoline Pišek odlično pristaje uz ultra ženstvene komade koje voditeljica rado nosi, kao i uz hlače u kojima se pojavila na nedavnom eventu.

Svjetlucave traperice, kožnata jakna ili bijeli korzet – teško nam je reći koji nam je komad zanimljiviji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Kožnata jakna Nikoline Pišek apsolutno je u trendu

Ove zime lijepa hrvatska voditeljica obožava komade od umjetne kože, poput brojnih svjetskih trendseterica. Hailey Bieber i Jennifer Lawrence ne skidaju se iz svojih kožnatih blejzera, Kendall i Kylie Jenner nose kožnate balonere baš poput Izabel Kovačić, a kožnate haljine i minice popularnije su no ikad prije.

PROČITAJTE: Od 20 do 300 eura – Hailey Bieber i Jennifer Lawrence tvrde da je blejzer od kože go-to komad za cool cure

Nikolina Pišek u raznim je prigodama već nosila hlače od umjetne kože i sivu haljinu od sličnog materijala, a sada je osvanula u cool jakni muškog kroja koju je uspijela učiniti ženstvenom.

Nikolina Pišek jakna svjetlucave traperice hello magazine croatia hrvatska kožnata jakna Nikoline Pišek

Svjetlucave hlače i kožnata jakna Nikoline Pišek plijenile su pažnju na eventu

Oversized traperice brenda Golden Goose, sa svjetlucavim aplikacijama i poderotinama visokoj i vitkoj Nikolini Pišek stoje fantastično, a još bolje u kombinaciji s bijelim topom u stilu korzeta i jaknom avijatičarskog kroja kakvu u svojim kolekcijama imaju brojni brendovi od Acne Studios pa do Bershke.

Nikolina Pišek jakna svjetlucave traperice hello magazine croatia hrvatska kožnata jakna Nikoline Pišek

Uz valovitu kosu, štikle i make up look s mačkastom crtom na kapcima i ružičastim ružem, zgodna Nikolina još je jednom zablistala u svom prepoznatljivom stilu.

Nikolina Pišek jakna svjetlucave traperice hello magazine croatia hrvatska kožnata jakna Nikoline Pišek

Nikolina Pišek i Boris BanovićINSTAGRAM: @NIKOLINA_PISEK