HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Muškarac je uhićen nakon što je pokušao provaliti u Drakeovu 100 milijuna dolara vrijednu vilu u Torontu dan nakon što je reperov zaštitar upucan iz vozila.

Policija grada Toronta potvrdila je incident za portal Page Six u srijedu, izjavivši: “Policajci su pozvani nakon što je osoba pokušala pristupiti posjedu. Osoba je lišena slobode na temelju Zakona o mentalnom zdravlju.”

Prema portalu Global News, najmanje četiri policijska vozila dojurila su na mjesto događaja.

Reper Drake u zadnje vrijeme svako malo mora zvati policiju

Izvor je za taj portal tvrdio da je “čovjek navodno provalio” nakon što je izjavio da je “ovdje kako bi vidio Drakea“. Nakon što su se “zaštitari borili s njim“, pozvali su policiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli champagnepapi (@champagnepapi)

Ovaj pokušaj provale dogodio se samo dan nakon što je reperov tjelohranitelj više puta pogođen mecima ispaljenima iz vozila ispred vile u otmjenoj četvrti Bridle Path. Ozljede nisu bile opasne po život. Nakon pucnjave policijski inspektori izjavili su da je prerano govoriti o motivima, ali da je policija svjesna javne svađe između Drakea (37) i repera Kendricka Lamara (36).

Reper Drake trenutno je u javnome ratu s kolegom Kendrickom Lamarom

Tijekom proteklih nekoliko tjedana, Kendrick i Drake (pravo ime Aubrey Graham) napadaju jedan drugoga putem diss pjesama.

U diss pjesmi “Family Matters” Drake je optužio Lamara da je fizički zlostavljao svoju dugogodišnju zaručnicu Whitney Alford i da je lažni aktivist. Kendrick je odgovorio pjesmom “Meet the Grahams” u kojoj je među ostalim optužio Drakea da ima kćer koju skriva od javnosti. U drugoj pjesmi, “Not Like Us“ Kendrick je optužio kanadskog repera da je pedofil i upozorio žene da “sakriju svoje male sestre” od njega.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli champagnepapi (@champagnepapi)

Drake je tu optužbu naravno zanijekao. To nije prvi put da se Drakea optužuje za pedofiliju i neprikladno ponašanje prema maloljetnicama. Prije nekoliko godina javnost je bila začuđena kada je tada maloljetna Millie Bobby Brown ispričala kako joj je skoro duplo stariji reper i bivši dječji glumac veliki prijatelj i mentor, a i Billie Eilish je tvrdila da se kao maloljetnica često dopisivala s Drakeom.

druge vijesti