HELLO
Domagoj Kukec

Nova pjesma Drakea izaziva kontroverzije. Drake je objavio naslovnicu svog novog singla s pjevačicom SZA pod nazivom “Slime You Out”, a naslovnica prikazuje vrlo zapamćenu fotografiju. Na slici se vidi Halle Berry puna “slimea” na dodjeli Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2012.

nova pjesma Drakea

naslovnica novog singlaFOTO: PROFIMEDIA

Fotka je dostupna za licenciranje svakome putem Gettyja i nije u vlasništvu Halle Berry. Međutim, obožavatelji su bili prilično iznenađeni saznanjem da se reper nikada nije konzultirao s glumicom o korištenju njezinog lika u promociji svoje glazbe.

Nova pjesma Drakea podiže obrve

Vijest je izašla dan nakon što je Drake objavio fotografiju na Instagramu, a Halle Berry je objavila natpis na svom profilu: “Ponekad morate biti veći muškarac… čak i ako ste žena!”

nova pjesma Drakea

Naravno, njezini pratitelji željeli su znati na što točno aludira. Fanovi su je pitali: “Kako komentirate to što Drake koristi tu fotografiju za svoj singl?” Odgovorila je: “Nisam dala svoju dozvolu. To nije u redu, očekivala sam više od njega!” Kasnije je dodala: “Stoga sam objavila to danas. Kada vas razočaraju ljudi kojima se divite, morate biti veća osoba i ići dalje!”

Zašto je nova pjesma Drakea tema razgovora?

Nova pjesma Drakea sa slavnom glumicom na naslovnici zapalila je internet. Sloboda za licenciranje fotografije bila je predmet mnogih rasprava, a mnogi se nisu nužno složili sa stajalištem Halle Berry, ali je u daljnjim komentarima pojasnila svoje mišljenje. Drugi pratitelj je komentirao: “Riječ je o principima, ljudi. Ako razumijete, razumijete… ako ne… dobro… riječ je o principima!”

nova pjesma Drakea

“Baš tako!! Riječ je o principima i integritetu”, odgovorila je Halle Berry. “Tako sam sretna što mnogi od vas to razumiju.”

Fotografija Halle Berry nije službena naslovnica singla na platformama za streaming. Umjesto toga, koriste naslovnicu za Drakeov album koji će uskoro biti objavljen pod nazivom “For All the Dogs”, a koji je nacrtala Drakeova kćerka, Adonis Graham.