HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Miley Cyrus možda ima samo 30 godina, ali na sceni je više od pola života. Zato se odlučila prisjećati svoje karijere u seriji videa na TikToku “Used to Be Young“ (Nekad sam bila mlada), koja dijeli ime s njezinim novim singlom.

Naslovnica Miley Cyrus iz 2008. ponovno je tema nakon što je podsjetila na nju

Miley se tako prisjetila kontroverzne naslovnice časopisa Vanity Fair iz 2008. na kojoj je tada 15-godišnja pjevačica fotografirana ogrnuta plahtom. “Svi znaju za tu kontroverznu fotografiju, ali zapravo ne znaju što je bilo iza kulisa, a to je uvijek puno značajnije”, rekla je.

Slavna fotografkinja Annie Leibovitz snimila je seriju fotografija, koja je uključivala i fotografije Cyrus s njezinim ocem, glazbenikom Billyjem Rayem Cyrusom.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) – PART 15

♬ Used To Be Young – Miley Cyrus

Moja mlađa sestra Noah sjedila je Annie u krilu i zapravo pritiskala gumb kamere i snimala fotografije”, rekla je Miley.Moja obitelj je bila na snimanju i ovo je bio prvi put da sam stavila crveni ruž.”

Inače ta je naslovnica bila iznimno kontroverzna kada je izašla zbog toga što su mnogi smatrali takvu fotografiju neprikladnom i pretjerano seksualnom s obzirom na Mileyinu dob. Nakon kontroverzija, i Leibovitz i Cyrus izdale su izjave.

Žao mi je što je moj portret Miley krivo protumačen”, rekla je tada Annie Leibovitz. “Miley i ja smo zajedno gledale modne fotografije i razgovarale smo o slici u tom kontekstu prije nego što smo je snimile. Fotografija je jednostavan, klasičan portret, snimljen s vrlo malo šminke, i mislim da je vrlo lijep

Zaista mi je žao ako sam ikoga razočarala“, rekla je Miley 2008.

Naslovnica Miley Cyrus bila je važan trenutak u promjeni njezina imidža

Razmišljajući danas, Miley Cyrus cijeni kako joj je fotografija pomogla da počne razlikovati svoje rastuće karijerne ambicije od svoga lika Hannah Montane iz istoimene serije na Disney Channelu.

naslovnica miley cyrus

Miley je kao tinejdžerica postala poznata kao zvijezda Disneyjeve serije Hannah Montana.FOTO: PROFIMEDIA

Ova slika o meni potpuna je suprotnost od slike po kojoj sam bila poznata”, rekla je o naslovnici. “Ali, to je stvarno, stvarno bio briljantan izbor tih ljudi gledajući iz ove perspektive“.