HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Miley Cyrus (30) vratila se u rane dane svoje karijere odjenuvši majicu s Mickeyjem Mouseom kako bi najavila svoj nadolazeći singl, “Used To Be Young” na Spotifyu.

Miley Cyrus promovira novi singl

Popularni račun Pop Base podijelio je misterioznu sliku na Twitteru u srijedu, ističući da pjevačica hita Flowers nosi „dekonstruiranu“ bijelu majicu sa šljokicama i šarenom slikom Mickeyja Mousea, a koja pripada kolekciji u kojoj Disney surađuje s poznatim dizajnerima u humanitarne svrhe.

Mileynu jedinstvenu majicu zapravo je donirao Maison Margiela kao dio svoje linije “recicla” u kojoj eksperimentira s nekonvencionalnim materijalima i dekonstruirajućim izgledom.

Čini se da je u pitanju fotografija s njezina Spotify profila, tako da će slušatelji, kada slušaju njezine pjesme na svojim telefonima, vidjeti obrise pop zvijezde u Disneyevoj majici – a ovaj outfit izaziva nagađanja o tome kakva bi mogla biti njezina nova glazba.

Jedan obožavatelj je rekao: “Oh, ona ima nešto za reći! Mickey bolje se sakrij.” Drugi je predvidio: “Pjesma mora biti vrlo emotivna i osobna.”

Miley Cyrus svojim izgledom asocira fanove na stare modne odabire

Doista se čini da se Miley Cyrus – koja se proslavila iznimno popularnom dječjom Disneyjevom serijom Hannah Montana koja se emitirala od 2006. do 2011., možda sprema na „povratak u prošlost“.

Znam da sam nekad bila luda. Znam da sam prije bila zabavna. Kažeš da sam bila divlja. Kažem da sam bila mlada”, objavila je pjevačica u srijedu na Twitteru očito otkrivajući tekst svoje nove pjesme.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

U utorak su se pojavile fotografije Miley na crno-bijelim plakatima po Los Angelesu kako promovira svoj singl dok nosi grudnjak i hlačice od lateksa – koje su obožavatelji odmah usporedili s njezinim nastupom na dodjeli Video Music Awardsa 2013.

Tada je pjevačica nosila sličan set ispod kostima plišanog medvjedića tijekom izvođenja pjesama “We Can’t Stop” i “Blurred Lines”, kada joj se pridružio Robin Thicke.