HELLO
HELLO! #HelloItsMe

TikTok influencer Drew Walls poznat je po tome što snima svoje svakodnevne rutine i dijeli sitnice o svom životu u reelsima pod nazivom “dan u životu” na Instagramu. Od odlazaka u dućan do vježbanja u teretani, sve se u njima događa.

U jednom od svojih videa, primjerice, prikazao je kako ide na šišanje, u kupovinu i jede u restoranu. “Jedna stvar koju volim kod poduzetništva je sloboda koju imam da radim što god želim kada želim. Radim ono što volim i uživam u životu”, napisao je.

Drake je odlučio krenuti u akciju s videom objavljenim 21. siječnja. “Ugađaš mi dečko… Natjerao si me na ovo “, napisao je u naslov videa, označivši račun Drewa Wallsa. U snimci je reper podijelio pogled na svoj život, od kuhanja, pića do spremanja za spavanje.

Drake je postao TikToker, fanovi ga sprdaju

Dok Drew Walls još nije reagirao ni komentirao, vojska Drakeovih obožavatelja nije se bojala komentirati reperov ulazak u “influencersku” eru.  “Svačiji omiljeni influencer“, napisao je jedan ironično. “Sviđa mi se influencer Drake!” rekao je drugi korisnik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi)

Krajnji prijelaz: puhanje dima od nargile u piće, zatim ležanje ispred kamina i gledanje u daljinu”, rekao je treći korisnik, dodajući niz nasmijanih emojija.

Drake je šef tiktokera posljednje razine“, objavio je Waverooom.

Oslobodite koga ste natjerali da snimi ovo…”, napisao je drugi. “Odi u Walmart“, nasmijao se korisnik.

Drake je trenutno u svađi s legendom hip-hopa

Drake je nedavno dospio na nekoliko naslovnica zbog svoje svađe s hip-hop legendom Mosom Defom, koji je repera nazvao “pop” i “kompatibilnim sa shoppingom“. Nedavno je reper uzvratio Mos Defu i nazvao ga “crackhead” u komentaru na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi)

Svađa je u tijeku, a Mos Def tek treba odgovoriti na Drakeove najnovije komentare.