HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ova brakorazvodna parnica toliko je opaka da se stotine milijuna smatra uvredom. Milijarder John Paulson ponudio je svojoj bivšoj, Jenny Paulson, stotine milijuna u gotovini prilikom njihovog razvoda – ali Jenny je ponudu nazvala “ponižavajućom i uvredljivom“, piše Page Six.

Prema e-mailu koji je dostavljen Page Sixu, Jenny je o svađi sa svojim bivšim suprugom rekla: “Ideja da bih trebala primati manje od djece je ponižavajuća i uvredljiva jer je to poruka koju šalje svijetu i mojim kćerima .”

Razvod milijardera Johna Paulsona nakon 21 godine traje već tri godine

Jenny je također napisala u e-mailu iz 2022. da je Paulsonova ponuda od nekoliko stotina milijuna – dok je djeci dao zaklade vrijedne milijarde – “za mene samo nepoštovanje, sramota i poniženje.”

Također je napisala da je Paulsonova ponuda nakon 21 godine braka bila “previše ponižavajuća za mene“. “U svom srcu i svom duhu osjećam da zaslužujem podjelu 50/50“, napisala je, “ili 60/40, to bi bilo OK.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dish Nation (@dishnation)

Tvrdila je da joj je Paulson ponudio samo 5 % bogatstva stečenog tijekom njihova braka.

Njegova ponuda bi je nastavila činiti “jednom od najbogatijih žena u Americi“, prema njegovim odvjetnicima.

Razvod milijardera brojat će se u stotinama milijuna dolara

Izvori su rekli da je Paulsonova ponuda Jenny uključivala davanje stotina milijuna odjednom, plus još mnogo milijuna godišnje tijekom njezina života – što bi značilo još stotine i stotine milijuna. Zatim bi podijelili svoju imovinu koju su imali prilikom razvoda, rekao je izvor, uključujući veliki broj nekretnina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli leahcmillinery (@leahcmillinery)

Ali Jenny je za Page Six napisala da će Paulson “zadržati kontrolu nad fondovima i novcem. To je ponižavajuće i osjećam mučninu u želucu.”

Godine 2022. Page Six je pisao da je Jenny prekinula sve razgovore o nagodbi s Paulsonom i odlučila se vratiti na sud kako bi se borila protiv svog bivšeg za više novca i imovine.

druge vijesti