HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavni par George i Amal žive baš kao u filmu, a njihova ljubav prema očaravajućim nekretninama nadaleko je poznata. George Clooney i njegova supruga Amal posjeduju brojne luksuzne domove diljem svijeta, a jedna ih je i spojila. Naime, upoznali su se kad je Amal s prijateljicom došla u njegovu kuću na jezeru Como, a on je odmah znao da je to žena njegova života. Nekretnine Georgea Clooneyja danas se procjenjuju na 100 milijuna dolara, a sigurno vas zanima što sve ima.

George i Amal Clooney hello magazine croatia hrvatska nekretnine Georgea Clooneyja

Nekretnine Georgea Clooneyja sam su vrhunac luksuza

Vjerojatno najpoznatija nekretnina para je Villa Oleandra u talijanskom jezeru Como, koju je glumac kupio 2002. godine za nevjerojatnih 7 milijuna dolara, piše Architectural Digest. U vili se nalazi:

  • 15 spavaćih soba
  • Privatni bazen
  • Teniski teren
  • Potpuno opremljena teretana
  • Uređeni vrtovi
  • Odvojena “soba za pizzu” (nije želja, već potreba)
  • Umjetni zid koji sprječava izlijevanje jezera izravno na kuću

Otkako ju je George kupio, u Villi Oleandra boravili su mnogi s A-liste, uključujući Meghan Markle i princa Harryja, Jennifer Aniston i Matta Damona.

PROČITAJTE: Dijeta Amal Clooney – Alge za doručak, špageti za ručak i pizza za večeru

Viola Davis, koja je s glumcem radila na Syriani i Solarisu, čak je bila na medenom mjesecu na raskošnom imanju, a Amalin otac ondje je ondje održao jednu od svojih rođendanskih zabava. Također je opće poznato da su dijelovi Oceana 12 snimljeni u kući, što ju je učinilo praktički jednako poznatom kao i njeni vlasnici.

George i Amal Clooney hello magazine croatia hrvatska nekretnine Georgea Clooneyja

To nije sve kad su nekretnine Georgea Clooneyja u pitanju

George Clooney također posjeduje susjednu vilu, Villu Margherita, za koju se priča da ju je kupio otprilike u isto vrijeme kad i Villu Oleandra, a koju njegova supruga obožava.

Što je još na popisu njegovih nekretnina? Među ostalima tu je vila sa šest spavaćih soba u Studio Cityju u Kaliforniji (kupljena 1995. za 2,2 milijuna dolara na vrhuncu slave Georgesa u Hitnoj službi); nekretnina vrijedna 7 milijuna dolara u Berkshireu u Engleskoj, luksuzni stan u New Yorku i 8,3 milijuna dolara vrijedno imanje Provence vina u Brignolesu u Francuskoj.

PROČITAJTE: Od čega živi George Clooney?

Prema Celebrity Net Worthu, portfelj nekretnina Georgea i Amal ukupno vrijedi 100 milijuna dolara.

Sitnica.

druge vijesti