HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kada promoviraju svoje filmove, glumci često govore o tome kako su oni svi jedna velika obitelj. U slučajevima ovih glumaca, to je doslovno tako.

Neki koriste različita prezimena, a neki imaju isto prezime, ali nekako ih nikada nismo povezali jedne s drugima. Da su ovi poznati u rodu nas je iznenadilo, a vas?

Za koliko ste ovih zvijezda vi znali da su zapravo u rodu?

Poznati u rodu: Dakota Johnson i Antonio Banderas

Dakota Johnson kći je glumaca Dona Johnsona i Melanie Griffith, ali na njezino odrastanje utjecala je još jedna velika glumačka zvijezda – Antonio Banderas, koji je dugo bio u braku s njezinom majkom.

poznati u rodu

Antonio i Melanie prekinuli su 2015, ali to nije naštetilo odnosu Dakote i Banderasa. Kada je on primao jednu nagradu 2019, Dakota je održala emocionalni govor, u kojemu ga je nazvala „bonus tatom“ i osobom koja je na nju najviše utjecala.

Phil Collins i Lily Collins

Lily Collins zvijezda je popularne serije Emily in Paris.

poznati u rodu

I da, nosi isto prezime kao otac, ali rijetko tko zna da je njezin otac ni manje ni više nego glazbena legenda Phil Collins.

Lily Allen i Alfie Allen. I Sam Smith

Dvoje slavnih glazbenika s top lista zapravo su rođaci u trećem koljenu. Ipak, Sam je u jednome intervjuu priznao da je njihova obitelj toliko velika da se on i Lily nikada nisu upoznali. No ako nekoga Lily poznaje, to je Alfie Allen, zvijezda serije Game of Thrones, koji joj je brat.

Poznati u rodu: Melissa McCarthy i Jenny McCarthy

Jedna je omiljena komičarka, a druga je bivša Playboyeva zečica.

Pročitajte: Život Melisse McCarthy – Od drag kraljice do poznate komičarke

Imaju isto prezime, ali rijetko tko je mogao zamisliti da su – sestrične.

Jason Schwartzman i Nicolas Cage te Francis Ford i Sofia Coppola

Prilično je poznato da je redateljica Sofia Coppola kćer još slavnijeg redatelja Francisa Forda Coppole. Ali ono što je manje očito je da su glumci Jason Schwartzman i Nicolas Cage Francisovi nećaci, odnosno Sofijini bratići!

poznati u rodu

Nicolas je čak rođen s prezimenom Coppola, ali ga je promijenio u čast svom omiljenom strip-junaku Lukeu Cageu kako bi gradio karijeru bez tereta slavnog prezimena.

Glenn Close i Brooke Shields

Još jedan par rođakinja, ovaj put u drugom koljenu koje nikada ne bismo povezali – su slavne glumice Glenn Close i Brooke Shields.

poznati u rodu

Ipak, njihova poveznica nije toliko velika – Glennin djed i Brookein pradjed bili su braća.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024