HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Helena Šopar Zadro, manekenka koja je ostvarila jedan od najimpresivnijih inozemnih uspjeha kao djevojka iz Hrvatske, a zatim pokrenula modni brend inspiriran motivima s rodnog Paga, ovih dana sa suprugom uživa na skijanju. Helena Šopar Zadro na skijanju je dotjerana po posljednoj apres ski modi pa svaka njezina objava izgleda kao sa stranica modnog časopisa, a u snježnoj idili manekenka je proslavila i suprugov rođendan.

Helena Šopar skijanje hello magazine croatia Helena Sopar na skijanju

Helena Šopar Zadro na skijanju nosi popularne čizmice koje već godinama ne izlaze iz mode

Poznata hrvatska poduzetnica objavila je nekoliko fotografija sa skijanja, na kojima možemo vidjeti kakvu je garderobu odabrala za ovogodišnje skijanje.

Helena Šopar skijanje hello magazine croatia Helena Sopar na skijanju

Lijepa Helena izgleda fantastično u crnom skijaškom kombinezonu iz trgovine MODESENS, u modelu Perfect Moment Nordic Fairisle-print Wool Jumpsuit In Black, a koji nosi uz slavne Moon Boot čizme u crnoj boji.

Helena Šopar skijanje hello magazine croatia Helena Sopar na skijanju

Talijanske čizme pod nazivom Moon Boot ina tržištu su se po prvi put pojavile početkom sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a njihova je siliueta bila inspirirana svemirskom misijom Apollo 11 i slijetanjem na Mjesec. Zamišljene kao glamurozne après-ski čizme, brzo su osvojile su mondena skijališta, a početkom dvijetisućitih postale su trend i na gradskom asfaltu.

Helena Šopar Zadro na skijanju proslavila rođendan sa suprugom Vjekoslavom

Poznata Hrvatica na skijanju je sa svojim suprugom, koji je Jarac po horoskopu.

Helena i Vjekoslav vjenčali su se 2018. godine na bajkovitom vjenčanju u Bolu na Braču, a mladenka je nosila predivnu vjenčanicu s dugačkim rukavima od tradicionalne čipke.

Povodom njegovog rođendana, Helena je objavila zajedničku fotografiju te napisala: “Sretan rođendan, dragi! Zahvalnost ispunjava moje srce zbog našeg partnerstva u svakom aspektu, svaki dan”.