HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata glumica Petra Kurtela nedavno je odlučila na svojim društvenim mrežama podijeliti simpatičnu anegdotu koja joj se dogodila. Vjerujemo da ste se svi barem jednom pronašli u sličnoj situaciji a to potvrđuje i činjenica da je Petrin video ubrzo postao viralan.

Petra Kurtela krivo je shvatila pozivnicu na dječji rođendan

Naime simpatična glumica se našla u nezgodnoj situaciji nakon što je pozvana na dječji rođendan. Petra je krivo protumačila pozivnicu i shvatila da će se rođendan održati negdje u prirodi te se obukla prikladno tome. Na sebi je imala oversized sivu sportsku majicu, ljubičaste biciklističke tajice, tenisice i duge čarape te je cjelokupni look bio casual sportskog stila.

Tek nakon što je glumica došla na lokaciju rođendana, shvatila je svoju pogrešku.

Naime, rođendan se održao u luksuznom restoranu koji je okružen prirodom. Ostali gosti došli su formalno obučeni, u štiklama, svečanim ljetnim haljinama, košuljama i odijelima nakon čega je Petra shvatila da je u potpunosti fulala dress code.

Petra Kurtela svoju je grešku okrenula na humor

Simpatična glumica je cijelu situaciju okrenula na humor te je snimila video u kojemu se nasmijala svojoj pogreški.

Uz objavljeni video, glumica je dodala opis u kojemu je objasnila zašto je došlo do pogreške ”To be fair, nisam bila jedina jer smo svi mi iz vrtića (nas 4 familije) shvatili da idemo negdje tipa planinarski dom. Bez obzira na to, s ovim sam outfitom bila uvjerljiva pobjednica! Jeste li i vi koji put ovoliko fulali?‘.

 

 

druge vijesti