HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Maja Šuput je dobro poznata po svojim energičnim nastupima diljem regije, bilo da je riječ o vjenčanjima, klubovima ili festivalima. Svojim karizmatičnim izvedbama, Maja uvijek uspijeva oduševiti publiku gdje god da se pojavi. No, osim što je poznata po svojoj glazbi, Maja često dijeli intimne trenutke sa svojom obitelji na društvenim mrežama, pokazujući koliko joj je obitelj važna.

Bloom Tatarinov, njezin trogodišnji sin čije ime već prepoznaje mnogo obožavatelja diljem regije, nedavno je pokazao svoj šarm i ljupkost u jednoj od Majinih objava na Instagramu. Na slici je bio Bloom, koji je na glavu stavio jednu od Majinih plavih perika, stvarajući simpatičnu i zabavnu situaciju. U opisu slike, Maja je napisala: “Ono kad se spremaš za svirku a dijete ti kaže ‘Mama, daj da probam tvoju glavu’.”

Perika Maje Šuput

Fotografija je brzo postala hit među njezinim obožavateljima, prikazujući toplu i ljubavnu atmosferu unutar obitelji Šuput-Tatarinov. Bloom je svojom simpatičnošću i neodoljivim osmijehom osvojio srca mnogih, pokazujući da ljupkost i šarm nije stran ni u tako mladoj dobi, a mogao ga je naslijediti od svoje popularne mame.

Perika Maje Šuput

Nenad Tatarinov, suprug Maje Šuput i Bloomov otac, također je vidljiv u obiteljskim trenucima, uvijek podržava svoje najmilije u svakom koraku. Maja i Nenad nastoje osigurati sretno i ispunjeno djetinjstvo svom sinu, potičući ga na razvoj s pravim vrijednostima u pozitivnom okruženju kroz mnogobrojna putovanja i kvalitetno vrijeme provedeno s obitelji, što se vidi iz Majinih objava na društvenim mrežama.

Perika Maje Šuput

 

druge vijesti