HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Poznata hrvatska pjevačica i poduzetnica Maja Šuput vodi uistinu uzbudljiv život. Kad ne nastupa na svadbama koje obožava, Maja leti s jednog kraja svijeta na drugi, a najdraže joj je ipak kad “raspusti kosu” i predivan sunčan dan provede u opuštenoj igri sa svojim Bloomom. Celebrity mama Maja Šuput u parku se proteklog vikenda našla odmah nakon što je kući stigla s aerodroma, a za trčkaranje za brzim malim nogicama svog preslatkog sina odjenula je zanimljivu, ali udobnu modnu kombinaciju u svom prepoznatljivom stilu.

Neodoljiv duo za igru na jednoj omiljenoj zagrebačkoj destinaciji, po kojoj mališani rado sanjkaju kad ima snijega, presvukao se u casual outfite koji omogućuju slobodu pokreta, no i dalje privlače pažnju.

Evo kako izgleda mama Maja Šuput u parku

“Iz aviona u parkić. Jedna obična nedjelja”, napisala je Maja Šuput uz fotografije na kojima uživa u igri sa svojim Bloomom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Dječak je odjeven u udobne tamnoplave hlačice, bijelu jaknu u baseball stilu te poluvisoke Nike Air Jordan tenisice u kombinaciji bijele, crne i crvene boje.

Maja Šuput Bloom celebrity mama Maja Šuput u parku

Prepoznatljivu poludugu kosu svog sina, celebrity mama podignula je u simpatičnu palmicu.

PROČITAJTE: Ovako izgleda prvi razred kojim putuju Maja Šuput i Bloom – Jedan detalj outfita za putovanje zapeo nam je za oko

Maja Šuput u parku je privlačila poglede u Adidas trenirci sa širokim nogavicama s upečatljivim uzorkom leoparda, preko koje je prebacila lagani bež kaput.

Od modnih detalja poznata pjevačica odabrala je sunčane naočale s bijelim okvirima modne kuće Gucci.

Maja Šuput Bloom celebrity mama Maja Šuput u parku

Gdje je to bila celebrity mama?

Prije nedjeljne igre na otvorenom sa svojim Bloomom, uvijek zaposlena Maja Šuput “zaletjela se” do Švicarske gdje je odradila gažu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Na aerodromu je privlačila pažnju u majici s potpisom Gucci i trapericama modne kuće Versace, u stilu logomanije dvijetisućitih.