HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Pedro Soltz uvijek je u pokretu. Zgodni maneken i odnedavno glumac iz serije “San snova” novu 2024. godinu dočekao je s obitelji u rodnom Brazilu, a zatim se sa svojom suprugom Iris i kćerkicama vratio u Zagreb. U hrvatskoj metropoli prisustvovao je jednom gala događanju u HNK, a zatim, kako se čini, ponovno sjeo u avion i otputovao na jednu zanosnu destinaciju.  Pedro Soltz u slanoj pustinji imao je priliku uživati u nestvarnim prizorima koje je stvorila priroda, a zbog kojih turisti putuju kilometrima kako bi svjedočili tom “čudu sjeverne Argentine”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Kako se zapravo zgodni maneken našao na ovoj atraktivnoj destinaciji?

Pedro Soltz u slanoj pustinji snimio je modnu kampanju

Pedro Soltz tražen je po cijelom svijetu pa ne čudi što svako toliko mora uskočiti u avion kako bi se zaputio van Hrvatske i odradio neko snimanje.

PROČITAJTE: Ova fitness rutina raznježit će sve mame – Evo kako Pedro Soltz vježba u rodnom Brazilu

U Argentini se našao kako bi snimio kampanju za brend cipela Pegada Shoes, koji se odlučio na snimanje u slanoj pustinji.

The Salinas Grandes velika je slana pustinja koja pokriva provincije Córdoba i Santiago del Estero te se proteže na 8290 km².

Pedro Soltz Slana pustinja u Argentini hello magazine croatia Pedro Soltz u slanoj pustinji

Tijekom putovanja do ove slane pustinje, turisti prolaze kroz sela Yala, León, Volcán, Tumbaya i Purmamarca, a u Yali se pruža prekrasan prizor na Salinas Grandes, s panoramskim pogledom na planine. Treba napomenuti da se na tom području nalazi Ljetno selo koje posjetiteljima nudi mogućnost kampiranja i uživanja u šest glavnih laguna te velikoj lovorici i šumarcima oraha.

Krajolik stvara paradoksalne dojmove: klima je vrlo kontinentalna i vrlo suha s ljetnim temperaturama koje lako prelaze 45 ° C, tvoreći gotovo konstantno ciklonsko područje. Turistima se svakako predlaže da nose sunčane naočale pri posjetu ovoj slanoj atrakciji.

Pedro Soltz u slanoj pustinji izgleda zanosno kao i inače

Tamnokosi maneken iz slane pustinje u Argentini objavio je dvije fotografije te poslao pozdrave ekipi s kojom je radio na snimanju.

Pedro Soltz Slana pustinja u Argentini hello magazine croatia Pedro Soltz u slanoj pustinji

Na prvoj fotografiji možemo vidjeti Pedra odjevenog u traperice i bež košulju, s platnenim tamnoplavim tenisicama, dok na drugoj nosi kariranu košulju, žutu nadkošulju i tamnoplave traperice i smeđe gležnjače.

Ne sumnjamo da će fotografije iz kampanje izgledati odlično!