HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Poznati brazilski maneken Pedro Soltz, koji se zbog ljubavi prije više godina doselio u Hrvatsku i ovdje osnovao obitelj, trenutno se nalazi u rodnoj zemlji. Pedro Soltz u Brazilu uživa u društvu supruge Iris i kćerkica Lare i Isabelle Marie, a čini se da je zimski odmor na suncu baš ono što je trebalo vedroj obitelji poznatog manekena, koji je nedavno zakoračio i u glumačke vode.

Atraktivni Pedro osvojio je hrvatske gledatelje ulogom misterioznog poduzetnika u novoj domaćoj seriji “San snova”, a kako održava figuru zahvaljujući kojoj već godinama niže manekenske uspjehe po cijelom svijetu, tamnokosi ljepotan pokazao je u najnovijoj razglednici iz Brazila.

Obitelj Pedra Soltza u Brazilu odsjeda u luksuznoj kući s bazenom, u kojoj se nalazi i teretana.

Pedro Soltz u Brazilu vježba uz najslađe “utege”

Uvijek fit Pedro Soltz ne zapostavlja fitness rutinu ni kad je na odmoru, a u duhovitoj novoj objavi otkrio je kako spaja druženje sa svojim djevojčicama s treningom.

PROČITAJTE: Trening Marka Braića uistinu je impresivan – Popularni mladi glumac otkrio detaljan plan vježbanja

Na početku snimke možemo vidjeti Pedra odjevenog u hlačice i žutu sportsku majicu kako se priprema za “dizanje utega”, a zatim, sasvim neočekivano, podiže svoju kćerkicu Isabelle s poda i s njom kreće u najzabavniji mogući trening.

Pedro Soltz u Hrvatskoj je našao svoj mali raj

Zgodni maneken u svojoj je karijeri snimio brojne modne kampanje za velike svjetske brendove, a putem svijeta modelinga je upoznao i ženu svog života, manekenku Iris Cekuš.

Pedro i Iris upoznali su se u Milanu i strastveno zaljubili, a romantični Brazilac zbog ljubavi je odlučio doseliti se u Hrvatsku. Par ima dvije djevojčice, a Pedro uživa u ulozi oca, što rado ističe u svojim objavama na društvenim mrežama.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, serija, filmova, glazbe, putovanja, kraljevskih dvora, vjenčanja i tehnologije, čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti