HELLO
Stipe Vukšić

Glumica Olivia Munn (43) nedavno je otkrila da se posljednjih nešto više od godinu dana borila s rakom dojke, a sada je dala veliki intervju za časopis People. U njemu je podijelila da ju je liječenje opake bolesti dovelo u medicinski induciranu menopauzu.

Glumica je primijetila simptome nakon što je u studenom 2023. počela s hormonskom supresijskom terapijom kako bi smanjila rizik od ponovne pojave raka.

Stalno mislim da je vruće, kosa mi se prorijedila i jako sam umorna”, ispričala je.

Olivia Munn držala je svoju bitku s rakom u tajnosti gotovo godinu dana

Olivia Munn je odlučila svoju bitku s rakom držati u tajnosti gotovo godinu dana kako bi se “borila bez ikakve vanjske buke“.

Nisam bila netko tko je bio opsjednut smrću ili je se na bilo koji način bojao, ali to što imam bebu kod kuće sve je činilo mnogo strašnijim“, rekla je o svom dvogodišnjem sinu Malcolmu, kojega ima sa svojim partnerom Johnom Mulaneyjem.

Kada sam s njim, to je jedino vrijeme da moj mozak ne razmišlja o tome da sam bolesna. Baš sam sretna s njim. On stavlja puno stvari u perspektivu. Jer ako se moje tijelo promijeni, i dalje sam njegova mama. Ako imam valunge, još uvijek sam mu mama. Ako izgubim kosu, i dalje sam njegova mama. To je ono što mi je stvarno najvažnije. Moram biti ovdje za njega.”

Prošlog mjeseca, Munn je šokantno objavila da joj je dijagnosticiran rak nakon što su brojni testovi otkrili da ima agresivni oblik poznat kao luminal B u obje dojke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

Iako je prvotno bila negativna na BRCA gen – najpoznatiji gen koji uzrokuje rak – u veljači 2023., liječnik glumačke zvijezde odlučio je izračunati njezin rizik od raka dojke, što joj je naposljetku “spasilo život“.

Shvaćate da rak ne mari tko ste; Nije važno imate li bebu ili nemate li vremena“, rekla je za People. “Nemate drugog izbora nego se suočiti s njim izravno.”

Olivia Munn prošla je niz operacija, uključujući dvostruku mastektomiju

Olivia Munn je prošla četiri operacije u 10 mjeseci, uključujući dvostruku mastektomiju. “Toliko je informacija, a donosite velike odluke do kraja života“, primijetila je.

Stvarno sam se trudila biti spremna, ali istina je da me ništa nije moglo pripremiti na to kako ću se osjećati, kako će to izgledati i kako ću to emocionalno podnijeti. Bilo je puno teže nego što sam očekivala.”

olivia munn

Partner John Mulaney bio je velika podrška glumici u borbi s rakom.FOTO: Profimedia

Zvijezda filma “X-Men: Apocalypse” također je ispričala da je prošla postupak poštede bradavica – kao i rekonstruktivnu operaciju grudi, koje je smanjila. “Znam da mnoge žene žele imati veće, ali ja sam rekla ‘Smanjite’. Čak i dok je anestezija ulazila u moje tijelo, zadnje što sam rekla bilo je ‘Molim vas smanjite ih’“, prisjetila se.

Tijekom cijele Olivijine bitke njezin partner ostao je “nevjerojatno praktičan otac” njihovom jedinom djetetu. “Bilo bi to kao da se penjem na santu leda bez njega” rekla je o komičaru s kojim je u vezi od 2021.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024