HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Reperica Nicki Minaj ove se godine odlučila na estetsku operaciju smanjenja grudi. Sada je otkrila da je neposredni povod bila prošlogodišnja Met gala, odnosno crni Burberry outfit koji je tada nosila.

Upravo sam shvatila da je nešto dobro proizašlo iz ovoga”, rekla je dok je gledala svoju sliku s te večeri tijekom YouTube emisije “Life In Looks” za Vogueov kanal.

To je ono što mi je stvarno zacementiralo odluku da moram smanjiti grudi.”

Nicki Minaj shvatila je da su joj grudi prevelike kada su se prelile

Nicki je objasnila da joj se kada ju je probala “sviđala” odjeća, koja se sastojala od pernate poprsje haljine, kožnatih tajica i bejzbolske kape, ali je znala da će joj grudi biti problem .

Rekla sam, ljudi, slušajte, pogledajte ove će s**e proliti’”, prisjetila se.

I kad smo bili spremni za polazak, pogledala sam se u ogledalo i rekla, ‘Društvo, moje s**e još uvijek cure’.”

Nicki Minaj

Nicki Minaj u crnome Burberry outfitu na Met gali 2022.FOTO: PROFIMEDIA

Nakon što joj je supermodel Naomi Campbell rekla da moraju ići, Nicki je rekla da je “znala prije nego što smo izašle iz sobe da će s**e imati noć same za sebe“.

Na samome eventu Nicki je komentirala situaciju s grudima: “Jedina neplanirana stvar u mom izgledu su s**e koje su iskočile”, našalila se.

Uživajte u ovim s**ama, jer ih više nikada nećete vidjeti.”

Minaj je održala riječ te je prošlog ljeta pokazala svoje novo poprsje.

U lipnju je potvrdila da se podvrgnula operaciji smanjenja grudi dok se šepurila svojim novim dekolteom u selfie videu dok je promovirala svoju najnoviju suradnju s Ice Spice, “Barbie World”, pjesmu iz ovogodišnjeg hit filma.

Nove s**e, tko je?” napisala je u komentarima objave na Instagramu.

Nicki Minaj priznala je da je u prošlosti pretjerivala s operacijama

Iako je njezina posljednja operacija bila nešto što je željela, Nicki Minaj je ranije izjavila da je požalila što se u prošlosti podvrgla plastičnim operacijama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barbie (@nickiminaj)

Jamčim vam, ako promijenite bilo što na svom tijelu i učinite bilo što kirurški i sve ovo, vi ćete se – više nego vjerojatno, ne definitivno, više nego vjerojatno – jednog dana osvrnuti unatrag i reći, ‘Bilo mi je dobro samo kakva sam bila’, rekla je voditeljici Chiomi Nnadi u podcastu “Run-Through With Vogue” prošli mjesec.

Reperica je ispričala da je odlučila otići pod nož jer “nije voljela biti mršava, imati ravnu stražnjicu… imati grudi koje nisu dovoljno visoke.”

Dodala je: “Bilo je puno stvari.”

Međutim, objasnila je kako vjeruje da se njezin stav promijenio nakon što je 2020. dobila sina.

Mislim da je trudnoća mogla odigrati ulogu jer me to što sam vidjela svog sina jako podsjetilo na sebe. Moje pravo ja”, rekla je.

I to me natjeralo da pomislim zašto mi se ovo nije svidjelo? Tako čudno. Ali kad sam gledala stare fotografije, shvatila sam: ‘Ove stare fotografije su prekrasne.'”

druge vijesti