HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hrvatski pjevač Luka Nižetić dobro je poznat po odličnim odjevnim kombinacijama, kako na sceni tako i u privatnom životu.

Dok ga na bini u posljednje vrijeme viđamo u majicama bez rukava i prslucima, a u privatnom životu u kulerskim casual outfitima, svoje fanove na društvenim mrežama popularni pjevač iznenadio je fotografijama u sivom odijelu s malim dizajnerskim pomakom. Cool odijelo Luke Nižetića, u kojem je snimio fotografije koje je objavio na Instagramu, nosi hrvatski dizajnerski potpis.

odijelo Luke Nižetića

Odijelo Luke Nižetića potpisuje hvaljeni hrvatski duo

Atraktivno odijelo Luke Nižetića, sa zanimljivim bež zakrpama i ružičastim karanfil, u kojem je pjevač osvanuo na svom Instagram profilu potpisuje poznati hrvatski dizajnerski brend Klisab, iza kojeg stoje Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić.

odijelo Luke Nižetića

Luka je objavio dvije fotografije u istom odijelu, s različitim frizurama i napisao: “Različitosti”, a u potpisu je tagirao dvojac Klisab.

PROČITAJTE: Za HELLO! party Damir Kedžo dao je izraditi odijelo hrvatske dizajnerice u skladu s pozivnicom

Obožavatelji zgodnog pjevača nahvalili su stajling no još nije jasno je li riječ o novoj modnoj kampanji modnog dvojca ili privatnom snimanju domaćeg pjevača.

Luka Nižetić nedavno se vratio iz Londona

Dalmatinski pjevač nedavno je bio na putovanju u Londonu, gdje je uživao u kazalištu, hrani i zaraznim vibracijama glavnog grada Velike Britanije.

“London uvik lipo iznenadi. Tako smo dobro jeli u restoranu Papi ! Ako vas put nanese obavezno odite tamo na klopu. Ludilo klopa, mali broj stolova, glasna muzika, otvorena kuhinja, rade sve svoje..bla bla bla.. To što im je nestalo kamenica nema veze, ujutro sam mamuran nadoknadio na Broadway marketu. U čudu me gleda čovik na štandu koliko ih mogu izist”, napisao je Luka uz fotografiju na kojoj je odjeven u još jednu originalnu kombinaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)