HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kako bi obilježili uspješnu dvogodišnju suradnju, brendovi Lexus i Klisab osmislili su modni dodatak koji u sebi nosi obilježja ovih dvaju autentičnih brendova na tržištu.

Modni brend KLISAB prepoznatljiv je po svojim hrabrim i jedinstvenom modnim rješenjima, dok je Lexus, luksuzni brend automobila na tržištu koji posebnu pažnju stavlja na čovjeka u središtu svih svojih proizvoda i u duhu Omotenashia svojim kupcima nastoji ostvariti potrebe i pružiti iskustva koja do sada nisu doživjeli.

PROČITAJTE: Upoznali smo novi Lexus LBX i malo je reći da smo oduševljeni!

Upravo su jedinstvenost i ručne izrade, vidljiva poglavito u interijeru Lexusa, svijest o vlastitom utjecaju na okoliš, važnost koju ima dizajn proizvoda ali i udobnost korištenja, aspekt luksuza, vrijednosti koje u sebi nosi Lexus, jednake onima koje Klisab vidi u vlastitom brendu, zastupa i provodi.

GLAVNA Lexus Klisab Tomislav Kliškinić Marko Šabarić auto industrija automobil hello magazine hrvatska croatia lbx zagreb hrvatski dizajn

Ovo je bila inspiracija i za kreiranje posebnog modnog detalja kao rezultata odlične dosadašnje suradnje Klisaba i Lexusa.

PROČITAJTE: Interijer prvog KLISAB dućana izgleda svjetski!

„Željeli smo kreirati item koji će s jedne strane autentično prezentirati našu vlastitu estetiku i s druge strane simbolički ilustrirati zajedničke vrijednosti naših dvaju brendova. Znali smo da želimo kreirati „small leather good“. Odlučili smo se za izradu privjeska kojem je ishodišna ideja bila da bude privjesak za automobilski ključ, međutim konačan proizvod pokazao se multifunkcionalan – osim kao privjesak za ključeve, jednako uspješno funkcionira i kao modni asesoar, apliciran na torbu, pasicu za remen ili drugdje. Kao i segmenti Lexusa, svaki item izrađen je ručno od kvalitetne kože, i nadamo se da se i u njemu prepoznaje barem dio umijeća i izvrsnosti kakvu vežemo za Lexus i Japan.“ objasnili su nam dizajneri Klisaba Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić.

GLAVNA Lexus Klisab Tomislav Kliškinić Marko Šabarić auto industrija automobil hello magazine hrvatska croatia lbx zagreb hrvatski dizajn

druge vijesti