HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Magazin People donosi ekskluzivnu potvrdu da su Gisele Bündchen i Joaquim Valente u vezi još od lipnja.

Hodaju od lipnja. Idu polako. Počeli su kao bliski prijatelji. Ona je vrlo privatna o tome i htjela je šutjeti dok se bolje ne upoznaju“, rekao je izvor za People. Drugi izvor potvrdio je da su se osjećaji između Gisele Bündchen i trenera jiu-jitsua njezine djece razvili s vremenom nakon što su u početku imali platonsku vezu. “Počeli su kao prijatelji“, kaže drugi izvor. “Bio je velika utjeha za Gisele dok je prolazila kroz razvod. Njihova je veza postala romantična tek nakon razvoda.”

Novi dečko Gisele Bündchen je Brazilac poput nje

Insajder dodaje: “Joaquim je sjajan tip. On je prizeman, ljubazan i inspirativan. Gisele se nakon razvoda dvoumila oko veze. Za nju je bilo vrlo prirodno izlaziti s Joaquimom.”

Prema ekskluzivnom izvoru, “drago joj je što je on Brazilac” poput nje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Dolaze iz sličnih sredina. Oboje su iz Brazila otišli vrlo mladi. Oboje su si stvorili nevjerojatne živote u SAD-u. Oboje vole Miami, ali i uživaju u putovanjima. Oboje uživaju u zdravom životu. Gisele je na sjajnom mjestu. Sretna je i jako uživa u životu. Joaquim je savršen za nju”, rekao je insajder za People.

Novi dečko Gisele Bündchen prvi put je s njom bio na odmoru još 2022.

U siječnju 2023., drugi insajder rekao je za People da su Bündchen i Valenteprovodili puno vremena” jedno s drugim i da su čak bili zajedno na odmoru u Kostariki u brojnim prilikama, ali u tom trenutku nisu otišli dalje od prijateljstva.

Gisele Bündchen prvi put je viđena s jiu-jitsu trenerom u Kostariki u studenom 2022.

novi dečko gisele bundchen

Novi dečko Gisele Bündchen je trener jiu-jitsua.FOTO: Instagram/valentebrothers

Gisele i njezin bivši suprug, bivša NFL zvijezda Tom Brady, podnijeli su zahtjev za razvod 28. listopada 2022. nakon 13 godina braka.

Bivši par ima dvoje djece – sina Benjamina Reina (14) i kćer Vivian Lake (11). Tom Brady (46) također ima sina Jacka (16) iz veze s Bridget Moynahan.