HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Gisele Bündchen i novi dečko, trener jiu-jitsua Joaquim Valente zaljubljeni su do ušiju, javlja Page Six.

Jako su zaljubljeni”, rekao je insajder za uvijek dobro obaviješteni portal, dodajući da je par redovito zajedno, a navodno ih se čak može vidjeti kako se ljube na ulici u Miamiju.

Supermodel Gisele Bündchen prethodno je za Vanity Fair u ožujku 2023. o glasinama da izlazi s Valenteom rekla: “On je naš učitelj i, što je najvažnije, on je osoba kojoj se divim i kojoj vjerujem. Tako je dobro imati takvu energiju, imati svoju djecu u blizini te vrste energije.”

Gisele Bündchen i novi dečko već neko vrijeme se mogu vidjeti zajedno u javnosti, ali demantiraju vezu

Valente je više puta fotografiran s Bündchen i njezinom djecom, uključujući više puta u Kostariki, kao i u Brazilu, u kojemu su oboje rođeni, otkako je u listopadu 2022. objavljen njezin razvod od Toma Bradyja, najvećeg igrača američkog nogometa u povijesti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Joaquim i Gisele viđeni su kako se bave različitim aktivnostima, tako da se može pretpostaviti da ih je povezala ljubav prema avanturama. Snimljeni su kako veslaju na dasci, šetaju po plaži, trče, jašu konje i odlaze u teretanu, a on je viđen i kako je čeka u zračnoj luci.

Nekoliko tjedana nakon što su Bündchen i Brady objavili razvod, Valente je bio s njom i njezinom djecom na putovanju u Kostariku.

Ali izvor je tada rekao za People, da su Joaquim i njegova dva brata „samo učitelji borilačkih vještina Gisele i djece.”

Gisele Bündchen i novi dečko navodno su u vezi već godinu dana?

Izvori upoznati s manekenkom ranije su tvrdili da oni nisu zajedno. Gisele je čak objavila zagonetan citat na Instagramu nakon što je viđena s trenerom prije gotovo godinu dana koji je glasio: “‘Sve što čujemo je mišljenje, a ne činjenica. Sve što vidimo je perspektiva, a ne istina.

gisele bundchen

Joaquima se može često vidjeti kako šeće Giselinog psa.FOTO: Profimedia

Par je redovito fotografiran tijekom 2023. Insajder je za Page Six rekao da su navodno zajedno najmanje godinu dana, dodajući da su viđeni kako napuštaju domove jedno drugoga i zajedno šeću njezinog psa.

Joaquim zajedno sa svojom braćom predaje na akademiji borilačkih vještina u Miamiju, gdje manekenka i njezina djeca treniraju od 2021.