HELLO
Domagoj Kukec

Tom Brady i Irina Shayk su prekinuli.

Nakon četiri mjeseca druženja, insajderi su izvijestili da su se 46-godišnji bivši NFL igrač i 37-godišnja manekenka razišli. Izvor je rekao TMZ-u da nije bilo dramatičnih događaja između Toma i Irine, dodajući da se veza jednostavno “ugasila”.

Tom Brady i Irina Shayk

Tom Brady i Irina Shayk prekinuli nakon kratke veze – Tom se nedavno razveo od manekenke  Gisele Bündchen

Tom Brady i Irina Shayk prvi su put romantično povezani u srpnju kada su fotografirani kod njegove kuće.

Zatim su viđeni zajedno u Londonu u kolovozu nakon što je svjedok otkrio da su uživali u privatnoj večeri u New Yorku. Tada je izvor tvrdio da je Tom biomuškarac snova za Irinu.

Tom Brady i Irina Shayk

“Irinu je privlačio Tom. Sviđalo joj se izlaziti s njim. To ju je uzbuđivalo”, rekao je izvor. “Zabavljali su se i putovali jedno drugome u posjet. Na kraju se sve nekako ugasilo.” Izvor je dodao da su njihove obaveze činile vezu težom.

“Oboje su imali obaveze i bilo je sve teže biti u istom gradu u isto vrijeme”, dodao je izvor. “Irina ima samo riječi hvale za Toma.”

Prekid veze prošao bez drame

Drugi insajder dodaje da “nema dramatičnih događaja” između njih. “Jednostavno se ugasilo”, potvrdio je. Prvi su se puta sreli na vjenčanju milijardera Joea Nahmada i modela Madison Headrick na Sardiniji u Italiji u lipnju.

PROČITAJTE: Tom Brady pokazao svu svoju raskoš- Pogledajte nevjerojatne fotke njegove mišićave figure na luksuznoj jahti!

Izvor za People kaže da je Tom tada pozvao Irinu da “doleti i sastanu se u Los Angelesu” kako bi proveli vrijeme zajedno nakon što su se prvi put sreli.