HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

I dok njegova bivša supruga Sofia Vergara uživa u samačkom životu i izlascima s prijateljicama, 46-godišnji Joe Manganiello već je uplovio u novu romansu. Nova djevojka Joea Manganielloa također je glumica, no tu sličnost s njegovom bivšom prestaje. Ovdje nije riječ o šuškanjima već o potvrđenoj vezi jer je par već više puta snimljen u druženju. Strani mediji Joea i njegovu novu djevojku snimili su u Veneciji, u sportskim opremama u kojima su izlazili iz teretane nakon vježbanja. Evo što sve znamo o novoj djevojci poznatog glumca.

Nova djevojka Joea Manganielloa

Tko je nova djevojka Joea Manganielloa?

Prva žena koja je zapela za oko slavnom holivudskom ljepotanu i zvijezdi filmova “Magic Mike” nakon vijesti o razvodu, je Caitlin O’Connor, 33-godišnja glumica koja nije previše poznata široj javnosti. Caitlin je rođena u Los Angelesu, i do sad je glumila u 50-ak filmova i serija, no uglavnom kao sporedna uloga. “Ballers”, “Addicted to you”, “Americana”, “Foodz” i “Style Sector” samo su neki od naslova iz njezinog portfolia.

Nova djevojka Joea Manganielloa

Njezina posljednja uloga je ona u seriji “Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty” putem koje je i upoznala bivšeg supruga Sofije Vergare. Naime, Joe Manganiello pojavio se na eventu nakon premijernog prikazivanja druge sezone serije gdje je upoznao Caitlin koja u njoj glumi. Šuška se da su odmah kliknuli, a od tada se nisu prestali viđati.

PROČITAJTE: Sofia Vergara smatrala je da je suprug prezgodan za nju

Dok neki muškarci (poput Kanyea Westa, primjerice) uvijek iznova biraju sličan tip žena, čini se da kod Joea to nije slučaj. Premda je više puta naglašavao kako je Sofia Vergara njegova idealna žena, o kojoj je sanjao godinama prije no što ju je upoznao, nedugo nakon razvoda zagledao se u ženu koja je čista suprotnost njegovoj bivšoj.

Dok je 51-godišnja Kolumbijka Sofia rasna, visoka žena naglašenih oblina, nova djevojka Joea Manganielloa, sitna je i krhke građe.

Nova djevojka Joea Manganielloa

Nova djevojka Joea Manganielloa više je puta snimljena uz glumca

Joe i Caitlin više su puta viđeni zajedno, često u sportskoj odjeći pa je jasno da vole provoditi vrijeme skupa, ali i da dijele slične interese. Ipak, izvori bliski poznatom glumcu, koji je podnio papire za razvod od Sofije Vergare prije samo nekoliko tjedana, naglašavaju kako još nije riječ o ničem ozbiljnom te da je veza između Joea Manganielloa i 33-godišnje glumice tek u povojima.

Nova djevojka Joea Manganielloa

Joe u seriji “Moonhaven”PROFIMEDIA