HELLO
Domagoj Kukec

Nina Kraljić, pobjednica The Voice Hrvatska i jedna od najboljih i unikatnih vokalistica u Hrvatskoj, ovih dana odmara se u prirodi. Osebujna pjevačica, čije je umjetničko ime Alkonost of Balkan, često se prepušta čarima divljine koja ju inspiriraju u pisanju hitova.

Ovaj put oduševila je fanove izvođenjem pjesme njezinog omiljenog benda, Wardruna. Ta skandinavska folk grupa vlasnik je pjesme koju Nina obožava pjevati – Bjarkan.

Pjevačica je također dodala da bi rado bila back vocal te grupe, te da bi odmah pakirala kofere i otputovala u Norvešku, odakle je taj bend. To bi joj bilo ostvarenje sna, a svakako vidimo Ninu u takvoj ulozi jer svojim magičnim glasom može otpjevati što god poželi.

Glazbena zvijezda, koja je poznata po svojoj ljubavi prema etno glazbi, ima širok glazbeni ukus.

Naime, ona je otkrila da je na Dori ove godine glasala upravo za – Baby Lasagnu. Oduševio je ju taj mladi glazbenik svojim talentom, a čak je i Nina ranije rekla da ju je podsjetio na metal bend Rammstein.

Nina Kraljić nahvalila Baby Lasagnu

“Činjenica da je Baby Lasagna toliko izdominirao, da je pobjeda bila zajamčena bez obzira na zakulisne igre i činjenicu da nije čak bio ni odabran dok nije jedna točka odustala od natjecanja je meow! Congraaaats!”, napisala je Nina uz preslatku fotku svojeg mačka Frosta.

Nina Kraljić Baby Lasagna Dora

Nina nas je inače predstavljala 2016. na Eurosongu s pjesmom Lighthouse, koja je očarala eurovizijsku publiku, a ponovno se natjecala na Dori 2021. s etno pjesmom Rijeka.

Nedavno je objavila i pjesmu Rasti rasti, koja je oduševila pratitelje nevjerojatnim ritmom.

Nina Kraljić, kao izuzetno talentirana glazbenica koja njeguje i lokalnu kulturu i zvuk, ostaje inspiracija i jako bitna osoba na hrvatskoj glazbenoj sceni, koja svojim šarmom, znanjem i talentom utječe na procese koji se događaju na toj sceni.

Mi s nestrpljenjem iščekujemo novu glazbenu poslasticu koju će nam ova nevjerojatna umjetnica pripremiti!