Outfiti koje su nosili finalisti showa The Voice bili su pomno osmišljeni: Evo tko je za to zaslužan

U finalu televizijskog showa The Voice, čak su tri natjecatelja i mentor Dino Jelusić zračili elegancijom i glamurom zahvaljujući odijelima iz salona muške svečane odjeće LB Tuxedo Luke Berića.

31 siječnja 2024

LB tuxedo
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Vrhunac četvrte sezone televizijskog showa The Voice održan ovu subotu obilježili su fantastični glasovi, gomila emocija i dobrih vibracija te besprijekoran izgled natjecatelja i mentora. Prestižnu titulu najljepšeg glasa Hrvatske odnio je Martin Kosovec, ostavivši iza sebe po broju glasova publike Anu Širić, Luku Novokmeta i Jakova Peruško Rihtara.

Što su nosili finalisti showa The Voice?

Za neka od najboljih stilskih izdanja mentora i finalista zaslužan je Luka Berić i odijela iz njegovog salona LB Tuxedo. Stilist showa The Voice Boris Banović u njegova ekstravagantna i jedinstvena odijela u finalu je odjenuo mentora Dinu Jelusića, Luku Novokmeta u prvom izlasku za pjesmu You Do Something To Me Paula Wellera, te u drugim izlascima Jakova Peruško Rihtara dok je pjevao Ostala si uvijek ista Miše Kovača te samog pobjednika showa Martina Kosovca za Sjaj u tami Doriana Graya.

LB tuxedo

Finalisti showa The Voice bili su odjeveni u odjeću s porukom “Jedinstven sam”

Odijela LB Tuxedoa ističu se u mnoštvu kombinacijom klasičnih linija i originalnih detalja. Predstavljaju velik iskorak u odnosu na uobičajena odijela jer su obogaćena raznim ukrasima, neobičnim teksturama, a ponekad čak i kristalima. Neka su diskretnija sa suptilnim sjajem, a za one hrabrije su ona s izraženim aplikacijama i uvezima koja je nemoguće ne primijetiti.

Njihov moderan kroj koji naglašava liniju tijela, pruža profinjen i glamurozan izgled. To je odjeća s porukom “Jedinstven sam”.

“I muškarci imaju potrebu istaknuti se i nositi nešto nesvakidašnje za posebne prilike. Misija mog brenda LB Tuxedo je da odijelima izražavamo vlastitu autentičnost. Suradnja sa showom The Voice pružila nam je priliku da se približimo i široj publici”, istaknuo je Luka Berić.

PROČITAJTE: Kompletna lista pjesama s Dore objavljena! Što mislite koja pjesma će ići u Švedsku?

Dugi niz godina Luka je radio u nekoliko salona s muškim odijelima. Kako su klijenti često željeli odmak od klasičnih odijela prepoznao je prostor na tržištu i u srpnju 2019. godine u zagrebačkoj Brozovoj ulici otvorio vlastiti salon LB Tuxedo. Nakon četiri godine, i uspješno preživljenih izazova pandemije Covid, u rujnu 2023. salon je preselio u veći prostor na Selskoj cesti.

Inače, i u polufinalnoj emisiji The Voicea njegova odjela su nosili mentor Dino i Luka Novokmet.

LB tuxedo

Sve na jednom mjestu

“Negdje sam davno pročitao izjavu koja mi je postala nit vodilja – odjeća ne govori tko se i kakva ste osoba, ali pokušajte ipak ne navoditi ljude na pogrešne zaključke”, kaže Luka.

Posebnost njegovog salona je i u tome što je idealan za one muškarce koji ne vole beskonačne obilaske brojnih trgovina. Naime, tamo možete pronaći na jednom mjestu sve od odijela, prsluka, kravata, leptir-mašni, pa do cipela, košulja, remena – i tako uštedjeti vrijeme, novac, a i živce.

LB tuxedo

Brojni celebrityji već nose LB Tuxedo

Njegova su odjela već odabrali mnogi uspješni muškarci za razne svečane prigode: Bruno Petković, Luka Cindrić, Filip Ivić, Tonči Huljić, Igor Mešin, Frano Ridjan, Igor Barberić, Melkior Bašić, Marko Ciboci, Mario Roth, Davor Garić, Dalibor Petko i brojni drugi.

Zanimljivo je da je i poznati hrvatski travel bloger Kristijan Iličić upravo odijelo LB Tuxedoa izabrao za spektakularan fotoshooting 2022. godine na najopasnijem vlaku na svijetu koji vozi kroz Saharu u Mauritaniji. Iličić je tada bio na medenom mjesecu, a na tim fotografijama on i njegova Andrea poziraju na vrhu otvorenog teretnog vagona, na željeznoj rudi.

LB tuxedo

druge vijesti