HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Komičarka Nikki Glaser i njezini roditelji postali su omraženi na internetu zbog komentara o Juliji Roberts na Eras Touru Taylor Swift.

Nikkini mama i tata, Julie i Edward Glaser, nedavno su zbunili svojom reakcijom na susret Julije i Travisa na Taylorinom koncertu 30. lipnja u Dublinu.

Ona je tako odvratna“, rekla je Julie u Instagram storyju podijeljenom 1. srpnja, dok je gledala video Julije i Travisa kako razgovaraju unutar VIP šatora, na što je Nikki odgovorila: “Nije li to malo previše?”

Nikki Glaser i njezini roditelji sprdali su Julijinu reakciju na upoznavanje Kelcea

Primijetivši “čudan” položaj Julijine ruke na prsima igrača američkog nogometa, Julie se nastavila šaliti da je izgledalo kao da ga slavna oskarovka “češka“.

Njezin suprug Edward također je bio zbunjen susretom, našalivši se da je Travis izgledao kao da “pokušava pobjeći” od Julije.

Julie je u šali dodala: “Trenutno mu pokušava uvaliti jezik.”

Iako Nikki i njezini roditelji tada nisu mnogo razmišljali o komentarima, bili su prilično iznenađeni kada su saznali da su oni dospjeli na naslovnice tabloida dan kasnije.

Vjerojatno je trebalo reći nešto drugačije od riječi ‘odvratno’“, podijelila je Julie na Nikkinoj Instagram priči 2. srpnja. “I to je čudna riječ. Nije lijepa riječ. Nisam shvatila.”

Dakle, sada se ispričavam zbog korištenja riječi ‘odvratno’“, nastavila je, iako je i dalje tvrdila da je Julijina interakcija s Travisom bila “stvarno čudna“.

Dodala je: “Mislila sam reći samo ‘čudno’, a ne ‘odvratno i čudno’. Izbacite odvratno.”

Nikki Glaser morala se ispričavati i uvjeravati obožavatelje da njezina mama povlači svoje riječi

Nikki je u videu uvjeravala obožavatelje da njezina mama “povlači” svoju upotrebu riječi “odvratno” da bi opisala susret Julije i Travisa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikki Glaser (@nikkiglaser)

Ipak, ovaj tzv. skandal nije umanjio doživljaj Nikki i njezinih roditelja s Eras Toura. Nikki je podijelila slatku snimku svog oca kako plače tijekom izvedbe pjesme “Champagne Problems”.

Svidjelo mi se“, rekao je nakon koncerta. “Kakav spektakl. Tako zabavno. I meni se svidjela publika.”

druge vijesti