HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nicole Kidman primila je nagradu Američkog filmskog instituta za životno djelo na gala svečanosti u Los Angelesu, te je tako postala prva Australka koja je zaslužila tu prestižnu nagradu.

Kidmanine kolege poput Meryl Streep, Reese Witherspoon, Naomi Watts i Morgana Freemana bili su prisutne kako bi proslavile Oscarom nagrađenu glumicu iz Moulin Rougea.

U svom govoru zahvalila je mnogim redateljima s kojima je radila – od Baza Luhrmanna preko Stanleyja Kubricka do Sofie Coppole.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

“Privilegija je snimati filmove. I veličanstveno je što sam snimala filmove s ovim osobama koji su mi dopustili da podivljam i budem slobodna te glumim sve te nekonvencionalne žene,” rekla je Nicole Kidman. “Hvala vam što ste me učinili boljim u mom zanatu i što ste mi dali mjesto, koliko god privremeno, na ovom svijetu.”

Nicole Kidman tek treća glumica neameričkog porijekla koja je dobila AFI za životno djelo

Kidman se pridružila 10 drugih glumica — uključujući Meryl Streep, Bette Davis, Barbru Streisand, Diane Keaton i Jane Fonda — kao dobitnice nagrade AFI za životno djelo, te je postala tek treća glumica neameričkog porijekla — uz Juliu Andrews i Britanku Elizabeth Taylor — da dobije tu čast.

Glumica je prvotno trebala primiti AFI nagradu — “najveću čast u američkoj kinematografiji” — u lipnju 2023., ali je ceremonija odgođena zbog štrajkova u Hollywoodu.

nagrada za životno djelo

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024