HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Gisele Bündchen prisjeća se svojih početaka. U novom videu za Vogue objavljenom u utorak, slavna se manekenka prisjetila svoje prve naslovnice američkog modnog časopisa kao i svoje desetljećima duge karijere na vrhu.

Unutar svog ranča u Miamiju, 43-godišnja manekenka pokazala je svoju dragocjenu kopiju naslovnice iz srpnja 1999. koja joj je pomogla da postane jedan od najprepoznatljivijih supermodela na svijetu.

Naslovnica Voguea sa Gisele označila je novu eru mode

Ovo mi je jako posebno jer je to bila moja prva naslovnica američkog Voguea”, rekla je majka dvoje djece sa smiješkom. “Imala sam 18 godina kad sam je snimila,” nastavila je “bio je to vrlo poseban dan.

Modna zvijezda opisala je odlazak u New York na susret s legendarnim fotografom Stevenom Meiselom kako bi “pokušala” snimiti naslovnicu za Vogue: “Znate, to nije bilo jamstvo“, rekla je.

Najveća stvar koju možete učiniti kao model je biti na naslovnici američkog Voguea“, nastavila je manekenka. “Dakle, ovo je bio početak svega.”

Gisele se također osvrnula na estetiku tog vremena i kako je ona utjecala na važnost ove naslovnice za nju.

Bilo je to vrijeme heroinskog chica, pa je to bio vrlo važan trenutak, jer ovo je bila naslovnica,” rekla je manekenka, podižući časopis pred kamerom, “tema je bila ‘povratak seksi modela,’ ja se nikad nisam smatrala seksi, ali sam bila jako sretna što su me odabrali da predstavljam ovaj trenutak.”

Ova naslovnica Voguea izašla je baš na Giselin 19. rođendan

Prebacujući se na unutrašnjost izdanja, Bündchen je pokazala fotografiju koja je ukazivala na promjenu koju je modna industrija poduzela u vezi s predstavljanjem tijela u 21. stoljeću.

A onda sam snimila ovu sliku s Irvingom Pennom i bila sam gola”, objasnila je Gisele. “Ovo je bila slika: ‘povratak oblina’.”

naslovnica voguea

Bio je to na neki način početak nove ere u modi, a ja sam imala tu sreću da sam se našla na pravom mjestu u pravo vrijeme, jer nisam previše radila u eri heroinskog šika, recimo to tako”, objasnila je.

Za kraj je dodala jedan slatki podatak.

Usput, ovaj broj izašao je na moj rođendan u srpnju 1999. Navršila sam 19 godina kad je izašao“, rekla je Gisele. “Kakav poklon!”

druge vijesti