HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Unatoč tome što se razvela od njegova oca, Gisele Bündchen zauvijek će biti tu za svoga posinka.

Jack Brady dobio je čestitku od bivše pomajke

Slavna manekenka je proslavila 16. rođendan  sina bivšeg supruga Toma Bradyja, Jacka – kojega bivša NFL zvijezda dijeli s glumicom Bridget Moynahan – podijelivši fotografije slavljenika tijekom godina uz lijepu poruku. Jedna stara fotografija prikazuje Gisele kako u naručju nosi Jacka koji je tada bio beba, dok druga fotografija prikazuje tinejdžera i 43-godišnju Brazilku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Sretan rođendan Jack!” Gisele je napisala uz svoju objavu na Instagramu. “Ne mogu vjerovati da puniš 16! Sjećam se kad si bio samo mali kikiriki, a sada se nadvijaš nada mnom.”

Nastavila je: “Tako sam sretna što te imam u svom životu i uvijek ću biti tu za tebe bez obzira na sve! Puno te volim!”

Jack Brady sin je Toma i Bridget Moynahan

Jacku je također čestitao Tom – koji s Gisele ima sina Benjamina  (13), i kći Vivian (10) – u zasebnoj objavi na svojoj Instagram stranici.

Šesnaest godina radosti s (najslađim, najljubaznijim, najdražim itd. itd.) sinom, bratom, prijateljem i suigračem kakvog bi svaki roditelj mogao poželjeti“, napisao je 46-godišnji umirovljeni igrač američkog nogometa uz fotografije svog najstarijeg djeteta. “Promijenio si naše živote od dana kad si rođen i svaki dan od tada je pravi blagoslov za sve koji te poznaju i sretni su što te imaju u svom životu.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tom Brady (@tombrady)

Sedmerostruki osvajač Super Bowla također je u šali primijetio da je “sljedeći korak” za Jacka učenje vožnje, šaleći se, “hahahaha… pobrinut ću se da se maknem s ceste.”

Jack je rođen 2007., osam mjeseci nakon što je njegov otac počeo vezu s Gisele. Iako je isprva to bila “izazovna situacija“, prema riječima Gisele, ona i Bridget, glumica najpoznatija po ulogama u Seksu i gradu i seriji Blue Bloods, uspjele su je prebroditi i na kraju uspostavile “sjajnu vezu“.

Opisujući Jacka kao svoje “bonus dijete“, Brazilka je dodala da se osjeća “tako blagoslovljenom” što ima mješovitu obitelj.