HELLO
Domagoj Kukec

Kada stignu blagdani, uvijek ima nekoliko stvari kojima se možete veseliti: okićenoj jelki, finoj hrani, i naravno, božićnoj čestitki obitelji Kardashian-Jenner. Gotovo svake godine obitelj Kardashian-Jenner izbaci novu božićnu čestitku i svaka je drugačija.

Božićne čestitke obitelji Kardashian oduševljavaju

Corey Gamble i Kris Jenner, 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Kris Jenner odabrala je božićnu čestitku sa svojim partnerom Coreyjem Gambleom. “Vi svi znate da OBOŽAVAM blagdane! Ove godine, Corey Gamble i ja napravili smo svoju prvu zajedničku božićnu čestitku i jako nam se sviđa kako je ispala”, napisala je Kris Jenner u objavi. “Jedva čekamo da ih pošaljemo obitelji i prijateljima i proslavimo blagdane!”, komentirala je Kris Jenner. Iako je ova slika para slatka, definitivno nedostaje ostatak klana Kardashian-Jenner.

Bebe u trapericama, 2017.

Većina članova Kardashian obitelji nosila je traperice i bijele majice. Khloé Kardashian je u to vrijeme službeno objavila svoju trudnoću (a kasnije smo saznali da i Kylie Jenner očekuje bebu). Izostanak Kylie Jenner bio je tema rasprave, a mnogi su nagađali zašto nije sudjelovala u čestitci.

Glamur, 2010.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dashkhaos

Ovo foto snimanje je bogato glamurom, no ne odiše blagdanskim duhom.

Obitelj Kardashian-West na okupu

Ovo snimanje izazvalo je kontroverzije kada je objavljeno, s obzirom na to da je Kim Kardashian priznala da je digitalnim putem ubacila lice svoje kćeri North u čestitku.

Božić s Djedom Mrazom, 1995.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @gomezxkardashian

Ovo je božićna čestitka koja zaista odiše božićnim duhom.

Crveni Božić, 2008.

Ova čestitka baš je u duhu Božića. Obilje crvene boje učinilo je ovu čestitku omiljenom među obožavateljima.

Dream se priključila čestitci, 2021.

U Skims odjevena obitelj 2021. uživala je u izuzetno ugodnom Božiću. Njihovo božićno snimanje uključivalo je Kim Kardashian i njezinu djecu North, Saint, Chicago i Psalm, Kris Jenner i njezinu unuku Dream, te Khloé Kardashian i njezinu kćer True.

Glamurozna čestitka, 2022.

Svaka prilika da cijela zaposlena obitelj bude fotografirana zajedno je razlog za slavlje. Kim Kardashian podijelila je ovu glamuroznu fotografiju na kojoj su sve njezine sestre – a potom je zaustavila nagađanja da su sve zajedno “photoshopirane” tako što je podijelila video trenutka kada su se sve zajedno pozirale za fotografiju.

druge vijesti