HELLO
Domagoj Kukec

Hrvatska glumačka diva Mila Elegović nedavno je izazvala znatiželju svojih obožavatelja objavom misteriozne fotografije na svojem Instagram profilu.

U opisu fotografije, glumica je napisala riječi koje su mnoge ostavile u napetom iščekivanju – “Profil i moj dragi scenac….Tihi, skromni, nevidljivi čuvari scenskih čarolija, sve moraju, sve vuku….. ponizno i tiho…” 

Obožavatelji su odmah prepoznali da se radi o osobi koja ima ključnu ulogu u stvaranju scenskih čuda, ali Mila je ostala tajanstvena kada je u pitanju otkrivanje identiteta svog “scenca”.

Mila Elegović, koja je poznata po svojoj profinjenosti i talentu, odlučila je odati priznanje osobi koja je naizgled neprimjetno, ali uvijek značajno prisutna u pozadini svakog scenskog nastupa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli mila elegović (@elegoviceva)

Brojni komentari ispod objave izražavaju oduševljenje njezinom odlukom da podijeli dio svoje intimnosti s javnosti te se nadaju da će uskoro saznati više o osobi koja stoji uz nju na sceni.

PROČITAJTE: Kratko najkraće – Za zgodnog hrvatskog glumca nema zime

Dok se tajanstveni “scenac” nastavlja kriti u sjeni, obožavatelji Milu Elegović podržavaju u odluci da istakne važnost svih onih koji rade iza kulisa te se nadaju da će uskoro dobiti više uvida u njihov odnos i suradnju.

Do tada, ostaje nam pratiti Miline objave na društvenim mrežama i čekati da ova intrigantna umjetnička priča dobije svoj nastavak.

druge vijesti