HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nakon dugog iščekivanja njezinih fanova, Hana Huljić izbacila je autorsku pjesmu na engleskom jeziku pod nazivom “Moon”. Nova pjesma Hane Huljić objavljena je na YouTubeu, a glazbenica ju je najavila na svom Instagram profilu objavom fotografije iz spota.

Pjesma “Moon” osvaja i uvlači slušatelje u misteriozni, sanjiv svijet u kojem odjekujem glas Hane Huljić koja još uvijek nastupa pod nazivom Hana Who.

Nova pjesma Hane Huljić

Nova pjesma Hane Huljić stiže uz predivan spot mlade glazbenice

Hana Huljić, koja je nedavno postala mama i najavila svoje autorske dječje pjesmice i uspavanke te svoj dječji kanal, pjesmu “Moon” objavila je uz spot u kojem prevladavaju plava i zlatna boja, a čija je radnja smještena negdje između sna i jave.

U spotu za svoju novu pjesmu Hana nosi tamnoplavi bodi s dugim rukavima i kapuljačom te dugačku bijelu haljinu, a sanjivu prirodu pjesme prati i make up look s plavim sjenilom i nježnim, pastelnim ružem boje breskve na usnama.

Nova pjesma Hane Huljić

Nova pjesma Hane Huljić osvojila je fanove na prvo slušanje

“Moon”, nova autorska pjesma Hane Huljić u samo prvih nekoliko sati na You Tubeu skupila je gotovo 2 000 pregleda i same pozitivne komentare, među kojima se ističe i onaj njezine prijateljice i kolegice Mije Dimšić.

Poslušajte!

druge vijesti