HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Hana Huljić, mlada hrvatska pjevačica i nasljednica slavne glazbene obitelji Huljić s  fanovima je podijelila simpatičnu vijest. 32-godišnja Hana Huljić rijetko se javlja na društvenim mrežama, a nakon višemjesečnog izbivanja, objavila je informaciju koja bi mogla razveseliti mnoge roditelje. U novoj objavi doznajemo da će Hana Huljić uspavanke i dječje priče uskoro predstaviti javnosti i to na posebnom kanalu.

Hana Huljić uspavanke i dječje priče priprema za YouTube kanal

U objavi na Instagramu Hana Huljić je objavila crtež medvjedića s ljubičastom leptir mašnom, koji zamišljeno leži na krevetu dok se s njegovih leđa smiješi mali puž.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

“Uskoro nove autorske dječje pjesmice i uspavanke na YouTube kanalu”, napisala je Hana Huljić uz crtež te dodala hashtag s nazivom kanala #hanababychannel.

Brojne obožavateljice slavne Splićanke s oduševljenjem su dočekale ovu vijest uz komentare kao što su: “Bravo! Zasigurno najljepše s ovih prostora”, a u komentarima je srdašca podrške poslala i njezina bliska prijateljica, pjevačica Domenica.

Hana Huljić priče i uspavanke za djecu

Hana Huljić uspavanke i dječje priče počela je snimati nakon što je postala majka

Supruga slavnog hrvatskog pjevača Petra Graše u srpnju 2022. godine rodila je njihovo prvo dijete.

Par je bebicu nazvao Alba, a čini se da je dolazak prinove u obitelj glazbenicu inspirirao da se pozabavi uspavankama i dječjim pričama, koje su uvijek tema razgovora u krugovima roditelja.

Detalje vezane uz ovu novost Hana još nije podijelila s fanovima.