HELLO
Domagoj Kukec

Čak i Mark Zuckerberg ima svoj “guilty pleasure” obrok.

Prehrambeni lanac brze hrane objavio je na Zuckerbergovoj novoj platformi, Threads, u srijedu, 2. kolovoza pitanje želi li netko “nešto iz McDonald’sa?” Osnivač Facebooka brzo je odgovorio.

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg obožava hranu iz poznatog prehrambenog lanca

“20 nuggetsa, quarter pounder, velike krumpiriće, Oreo McFlurry, jabučnu pitu i možda nekoliko malih cheeseburgera za kasnije?”, odgovorio je Mark Zuckerberg.

Borac UFC-a Mike Davis brzo je reagirao u komentaru i ukorio Marka Zuckerberga – koji se bavi jiu-jitsuom – zbog “cheat meala”. “Trebaš trenirati! Nema McDonald’sa”, napisao je Mike Davis.

Međutim, Mark Zuckerberg je priznao da ne želi izgubiti na težini – umjesto toga, želi povećati mišićnu masu prije sljedećeg natjecanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

“Ne smanjujem tjelesnu težinu, pa mi je potrebno oko 4000 kalorija dnevno”, odgovorio je. “I tako je ukusno…”

Mark Zuckerberg je posljednjih godina dijelio svoju strast prema borilačkim vještinama na raznim društvenim mrežama. Njegov interes za brazilski sport započeo je tijekom pandemije koronavirusa. U svibnju je Mark Zuckerberg sudjelovao na svom prvom turniru i osvojio nekoliko medalja za tim Guerrilla Jiu Jitsu.

“Natjecao sam se na svom prvom jiu-jitsu turniru i osvojio nekoliko medalja za tim Guerrilla Jiu Jitsu”, napisao je na Facebooku, platformi koju je osnovao 2004. godine. “Hvala Daveu Camarillu, Khai Wu i Jamesu Terryju što su me trenirali”, zaključio je.

Mark Zuckerberg priprema se na borbu u kavezu s Elonom Muskom

Sljedećeg mjeseca je Elon Muskkoji je vlasnik Twittera – izazvao Marka Zuckerberga na borbu u kavezu. Mark Zuckerberg zamolio je Elona Muska da mu pošalje “lokaciju”.

Tada se činilo kao šala između milijardera, ali predsjednik UFC-a Dana White otkrio je da potencijalna borba ima ozbiljne konotacije. “Razgovarao sam s Elonom i Markom sinoć, obojica su apsolutno ozbiljna u vezi s tim”, rekao je Dana White u intervjuu za TMZ u lipnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Iako ni Elon Musk ni Mark Zuckerberg nisu podijelili nikakve novosti o borbi, Mark Zuckerberg je izgradio Octagon u svom dvorištu – što nije bilo po volji njegovoj supruzi.

Mark Zuckerberg je podijelio razgovor sa suprugom o najnovijem dodatku njihovom domu putem svoje Instagram priče. Mark Zuckerberg je bio oduševljen novim dodatkom i svojoj supruzi – s kojom ima tri kćeri – rekao da dodatak izgleda “fantastično”. Supruga  je samo odgovorila: “Mark”.

“Imamo dovoljno prostora u dvorištu!”, insistirao je Mark Zuckerberg, na što je supruga šaljivo odgovorila da je već “dvije godine uređivala taj travnjak”.

druge vijesti